• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Wademekum Biuro Spraw Wszelakich Aktualizacje Zmiany w karcie w trakcie trwania kwartału

Zmiany w karcie w trakcie trwania kwartału
Dama z gramofonem
And the violence, caused silence
Who are we mistaken?
sława
IV
krew
czysta
genetyka
maledictus
zawód
Sędzia Wizengamotu
Czarownica o klasycznej, włoskiej urodzie odziedziczonej po matce. Ma ciemnobrązowe (z pierwszymi siwymi włosami) trudne do ujarzmienia loki, w które zwykle wpina złote spinki i ozdoby. Oczy - o bardzo nienaturalnym, kobaltowym kolorze. Bogowie pożałowali jej wzrostu. Ta poważna, dorosła kobieta ma zaledwie 149 cm wzrostu. Według kartoteki medycznej waży 37kg. Pachnie drogimi perfumami o zapachu jaśminu i ubiera się u magicznych projektantów, choć częściej można ją spotkać w przepisowym ministerialnym mundurku sędzi. Na przekór modzie czystokrwistych - uwielbia torebki, nienawidzi magicznych sakiew. Jej codzienna torebka z paryskiego magicznego domu mody jej zawsze wypchana po brzegi dokumentami, kosmetykami i innymi pierdołami, bez których nie może się obejść. Ogólnie to kobietą jest ułożoną, kulturalną, chociaż pierwsza dzień dobry na ulicy nie powie.

Lorien Mulciber
06.11.2025, 11:32  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.11.2025, 23:40 przez Morrigan.)  
Gwoli formalności, bo rzecz już się na fabule rozgrywa.

Pole do zmiany: Zamieszkanie: Little Hangleton
Link do sesji: tutaj Anthony wylosował kartę przez którą wywaliło wszystkie okna w posiadłości, w której Lorien mieszkała od śmierci Roberta i w której nie za bardzo dało się od 8. września żyć. tutaj z kolei mój piękny rzut, przez który nie da się żyć w mojej londyńskiej lokacji.
Tutaj list od Alexandra (głowy rodu), który chce mnie w Mulciber Manor:
Cytat:Załatw swoje sprawy, pozwól, żeby pomogli Ci podreperować zdrowie. A potem zamieszkaj ze mną. Sprowadź się do Mulciber Manor. Wróć ze mną do domu.
tutaj informuję o planach przeprowadzki Anthony'ego:
Cytat:- Anthony… Ja… Muszę wrócić do domu. Do Mulciber Manor.- Powiedziała powoli, smakując w ustach każde kolejne słowo.- Bardzo Ci dziękuję za gościnę w ostatnich dniach, ale zrozumiałam, że… To tam jest moje miejsce. Zwłaszcza teraz.- Nie mówiła tego z żalem, ale w jej głosie brakowało też szczerej wdzięczności i jakiegokolwiek miejsca na dyskusję czy negocjację.

W tych sesjach 1, 2, 3, 4 - są implikacje lub jest wprost powiedziane, że Lorien w Mulciber Manor po Spalonej Nocy mieszka.

Nowa treść pola:
Zamieszkanie: Mulciber Manor. Posiadłość rodowa Mulciberów w West Yorkshire, położona pośród wrzosowisk na wschód od Bradford.

adnotacja moderatora
Zaktualizowane Serduszko @Lorien Mulciber
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Zmiany w karcie w trakcie trwania kwartału - przez Morrigan - 24.02.2025, 11:44
RE: Zmiany w karcie w trakcie trwania kwartału - przez Louvain Lestrange - 16.03.2025, 13:37
RE: Zmiany w karcie w trakcie trwania kwartału - przez Alexander Mulciber - 20.06.2025, 13:32
RE: Zmiany w karcie w trakcie trwania kwartału - przez Primrose Lestrange - 17.07.2025, 18:24
RE: Zmiany w karcie w trakcie trwania kwartału - przez Primrose Lestrange - 29.07.2025, 19:41
RE: Zmiany w karcie w trakcie trwania kwartału - przez Lazarus Lovegood - 13.09.2025, 00:29
RE: Zmiany w karcie w trakcie trwania kwartału - przez Ambroise Greengrass-Yaxley - 15.10.2025, 18:09
RE: Zmiany w karcie w trakcie trwania kwartału - przez Geraldine Greengrass-Yaxley - 15.10.2025, 18:09
RE: Zmiany w karcie w trakcie trwania kwartału - przez Julien Fitzpatrick - 17.10.2025, 22:27
RE: Zmiany w karcie w trakcie trwania kwartału - przez Ambroise Greengrass-Yaxley - 31.10.2025, 02:01
RE: Zmiany w karcie w trakcie trwania kwartału - przez Lorien Mulciber - 06.11.2025, 11:32
RE: Zmiany w karcie w trakcie trwania kwartału - przez Benjy Fenwick - 01.12.2025, 21:45
RE: Zmiany w karcie w trakcie trwania kwartału - przez Prudence Fenwick - 01.12.2025, 21:45
RE: Zmiany w karcie w trakcie trwania kwartału - przez Victoria Lestrange - 21.01.2026, 13:34
RE: Zmiany w karcie w trakcie trwania kwartału - przez Lana Dolohov - 14.04.2026, 23:13

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa