Gwoli formalności, bo rzecz już się na fabule rozgrywa.
Pole do zmiany: Zamieszkanie: Little Hangleton
Link do sesji: tutaj Anthony wylosował kartę przez którą wywaliło wszystkie okna w posiadłości, w której Lorien mieszkała od śmierci Roberta i w której nie za bardzo dało się od 8. września żyć. tutaj z kolei mój piękny rzut, przez który nie da się żyć w mojej londyńskiej lokacji.
Tutaj list od Alexandra (głowy rodu), który chce mnie w Mulciber Manor:
W tych sesjach 1, 2, 3, 4 - są implikacje lub jest wprost powiedziane, że Lorien w Mulciber Manor po Spalonej Nocy mieszka.
Nowa treść pola:
Zamieszkanie: Mulciber Manor. Posiadłość rodowa Mulciberów w West Yorkshire, położona pośród wrzosowisk na wschód od Bradford.
Pole do zmiany: Zamieszkanie: Little Hangleton
Link do sesji: tutaj Anthony wylosował kartę przez którą wywaliło wszystkie okna w posiadłości, w której Lorien mieszkała od śmierci Roberta i w której nie za bardzo dało się od 8. września żyć. tutaj z kolei mój piękny rzut, przez który nie da się żyć w mojej londyńskiej lokacji.
Tutaj list od Alexandra (głowy rodu), który chce mnie w Mulciber Manor:
Cytat:Załatw swoje sprawy, pozwól, żeby pomogli Ci podreperować zdrowie. A potem zamieszkaj ze mną. Sprowadź się do Mulciber Manor. Wróć ze mną do domu.tutaj informuję o planach przeprowadzki Anthony'ego:
Cytat:- Anthony… Ja… Muszę wrócić do domu. Do Mulciber Manor.- Powiedziała powoli, smakując w ustach każde kolejne słowo.- Bardzo Ci dziękuję za gościnę w ostatnich dniach, ale zrozumiałam, że… To tam jest moje miejsce. Zwłaszcza teraz.- Nie mówiła tego z żalem, ale w jej głosie brakowało też szczerej wdzięczności i jakiegokolwiek miejsca na dyskusję czy negocjację.
W tych sesjach 1, 2, 3, 4 - są implikacje lub jest wprost powiedziane, że Lorien w Mulciber Manor po Spalonej Nocy mieszka.
Nowa treść pola:
Zamieszkanie: Mulciber Manor. Posiadłość rodowa Mulciberów w West Yorkshire, położona pośród wrzosowisk na wschód od Bradford.
adnotacja moderatora
Zaktualizowane
@Lorien Mulciber
@Lorien Mulciber