• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Sekrety Londynu Szpalta Zakończone Zakończone Wydarzenia Pozafabularne Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games

Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games
ten lepszy Robert
cały mój kraj potrzebuje psychologa
sława
V
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Sędzia Wizengamotu
Brunet o wzroście 180 cm. Ma błękitne oczy i zawadiacki uśmiech, który często nosi niczym maskę. Włosy często ma napomadowane, a pod szatami czarodzieja nosi eleganckie garnitury, albo od Rosierów, albo mugolskich projektantów, takich jak Westwood lub Dior, nie obnosząc się z tymi markami, lecz traktując to jako ukryty polityczny manifest.

Robert Albert Crouch
17.01.2026, 18:41  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.01.2026, 17:24 przez Robert Albert Crouch.)  
Zamieszczam tutaj sympatyczną listę z okazji plebiscytu Serduszko

Patrzę

Na to, jak inspirujesz: Odysseus Fawley
Powiedzmy sobie szczerze, wszyscy chcemy więcej Odysa. Jest tak wspaniale mroczny, napisany i wystylizowany, że nie mogłabym tu go pominąć. Bardzo podoba mi się koncepcja postaci, ale WYKONANIE, drodzy państwo. To perfekcja.
Na to, jak w twoich oczach tańczą iskry: Electra Prewett
Chyba nominowałam ją już w zeszłym roku, ale nie da się jej nie uwielbiać. Zawsze wątki z nią przynoszą po prostu radochę, bo ta postać jest tak niewymuszenie ciepła i sympatyczna, że (niczym Iskierka) rozświetla całego SOL-a.
Na to, jak mrozisz spojrzeniem: Philomena Mulciber
Kocham tą legendarną starą babę, bardzo bym chciała kiedyś z nią napisać jakiś wątek. Jest dla mnie trochę jak postać Meryl Streep z filmu "Diabeł ubiera się u Prady".
Na to, jak zwiększasz nam oglądalność:
Julian Bletchley
Za bycie nie tylko ojcem (i sparing partnerem) roku, lecz także gościem, który na luziku wsuwa pączki z mięchem.
Na to, że miłość okazała się najlepszą bronią:Lucy Rosewood i Gabriel Montbel
Kocham te wampiry.
Na to, jak współpracujecie, by przetrwać: Jessie Kelly i Electra Prewett
Uwielbiam ich dwójkę zarówno jako przyjaźń, a także potencjalny ship...
Na to, że jedno z was nie wyjdzie z areny żywe: Philomena Mulciber i Hannibal Selwyn
Interakcja niezwykle zabawna, ale i ciekawie pokazuje różnice pokoleniowe i różne postawy wśród czystokrwistych. Napiszcie coś jeszcze razem pls.
Na to, jak stoisz na scenie i błyszczysz: Samuel McGonnagall
Leśny pan ma bardzo ładne kolaże.

Czuję

Oczarowanie:Mona Rowle
Uwielbiam każdą sesję z tobą, a sny Iconowe chyba najbadziej. Pisanie z tobą to przyjemność, na wszystkich postaciach!
Rozbawienie: Electra Prewett
Uwielbiam nasze crackowe sesje i wieczne nasycanie ich inside joke'ami. Z Ellie wspaniale się pisze takie rzeczy.
Smutek: Basilius Prewett
Smutno mi, jak myślę o tym, co zrobił relacji Basila i Ariego Dedalus. Cieszę się, że wychodzą powoli na prostą.
Siłę: Anthony Shafiq
To się tyczy zarówno do Anthony'ego, jak i reszty postaci Ashke. Nasze interakcje, wątki - czy to z Heniem, czy z Robertem, pozwoliły mi nie tylko wyczuć moje postacie, ale w nie uwierzyć. Dziękuję!
Nadzieję: Hestia Bletchley  Bardzo bym chciała popisać więcej wątków z moją ulubioną panią policjantką!!

adnotacja moderatora
Dodałam do arkusza. Jeżeli chcesz nanieść jakieś edycje to daj mi znać. @Robert Albert Crouch
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wątek zamknięty  Dodaj do kolejeczki 

Wiadomości w tym wątku
Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Eutierria - 17.01.2026, 11:06
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Alexander Mulciber - 17.01.2026, 13:41
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Baldwin Malfoy - 17.01.2026, 16:18
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Robert Albert Crouch - 17.01.2026, 18:41
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Jonathan Selwyn - 17.01.2026, 19:54
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Victoria Lestrange - 17.01.2026, 22:31
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Helloise Rowle - 17.01.2026, 23:52
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Vakel Dolohov - 18.01.2026, 01:30
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Anthony Shafiq - 18.01.2026, 03:22
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Brenna Longbottom - 18.01.2026, 10:16
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Charlotte Mulciber - 18.01.2026, 12:49
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Morpheus Longbottom - 18.01.2026, 14:59
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Erik Longbottom - 18.01.2026, 17:26
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Atreus Bulstrode - 19.01.2026, 02:49
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Prudence Fenwick - 19.01.2026, 10:05
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Stanley Andrew Borgin - 19.01.2026, 23:51
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Elliott Malfoy - 02.02.2026, 23:22
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Ceolsige Burke - 04.02.2026, 20:11
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Eutierria - 05.02.2026, 14:38
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Eutierria - 12.02.2026, 20:08

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa