• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Sekrety Londynu Szpalta Zakończone Zakończone Wydarzenia Pozafabularne Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games

Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games
ceaseless watcher
Vigilo, opperior, Audio.
sława
IV
krew
czysta
genetyka
jasnowidz
zawód
Niewymowny
Średniego wzrostu czarodziej (176cm), ubrany w modne szaty, szpakowate loki sięgają mu za ucho, a na twarzy nosi dość długi zarost, broda jest w wielu miejscach siwa. Ma ciemne, niemal czarne oczy. Emanuje od niego bardzo niespokojna energia.

Morpheus Longbottom
18.01.2026, 14:59  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.01.2026, 15:15 przez Eutierria.)  
Jak na kogoś, kto gra w tekstówki, jestem kiepska w słowa wdzięczności, ale jestem ogromnie wdzięczna za to forum, za nawiązane tu znajomości, za wszystkie rzeczy, którymi mogę się z Wami dzielić i dostać serduszko pod postem. Będę Was nękać zdjęciami jedzenia kolejny rok, nie martwcie się!

Był to rok mojej małej aktywności, więc w przyszłym planuję się odbić. Tak, grożę Wam. Był to rok zmagań o odpisy i jednocześnie ten, który wymaga ode mnie nominowania siebie samej w kategorii dodatkowej: patrzę, kto napisał post w najbardziej ekstremalnej sytuacji: ja, podczas porodu. Kc Beza.

Z tego miejsca chcę też bezpośrednio podziękować Ashke, za to że dzielnie pilnowała, aby moje wygrażanie się, że postacie trafią do mielarki, było czczym ględzeniem. Dziękuję Ci.

Patrzę

Na to, jak inspirujesz:Oleander Crouch
Kocham jego elokwencję połączoną z absolutnie przerysowanym sposobem bycia gwiazdy. Uwielbiam to, że dajesz drugiej osobie wybrzmieć i naturalnie napędzasz fabułę.
Na to, jak w twoich oczach tańczą iskry: Ginny McGonagall
Uwielbiam tę postać, zwłaszcza post-Spalona Noc! Uważam, że jak najbardziej znajduje się w gronie tych dobrych.
Na to, jak mrozisz spojrzeniem: Richard Mulciber
Z sesji z Baldwinem naprawdę zionie chłodem, nawet jeżeli niezamierzenie, od razu przychodzi mi na myśl moja prawdziwa matka wałkująca mojego męża więc DOSKONAŁA ROBOTA.
Na to, jak zwiększasz nam oglądalność:Asena Greyback
Ekstra składnik grzańca, spucha wilkołaka, nie trzeba więcej dodawać. Daję list, bo w dużej ilości sesji jesteśmy razem, a każdy jeden post to złoto!
Na to, że miłość okazała się najlepszą bronią: Heather Woody i Cameron Lupin  dwa słodziaki, i can't ;_;
Na to, jak współpracujecie,  by przetrwać: Millie Moody i Bassilius Prewett
Bardzo lubię zagmatwaną formę tej relacji, jak wiele ona wnosi nie tylko do życia samych postaci, ale i otoczenia. To też jest serduszko do każdej Waszej relki, bo żadna nie ma łatwo.
Na to, że jedno z was nie wyjdzie z areny żywe: Ceolsige Burke & Urd Nordgesim Czemu macie takie skomplikowane imiona xD Może kontrowersyjny wybór, ale niesamowicie podoba mi się dynamika tej relacji oraz ostry charakter obu pań. Nawet widząc pozytywy, widzę tutaj doomed yuri and i love it!
Na to, jak stoisz na scenie i błyszczysz: Heliose Rowle ma to coś i zielonooo mi~

Czuję

Oczarowanie: Roselyn Greengrass, niesamowicie patrzy się jak nią grasz
Rozbawienie: Ciężko mi wybrać, bo kocham sitcom Rejwachu, ale mocno w serduszku zawsze Jonathan Selwyn
Smutek: Alexander Mulciber, i just can't, lubię tę naszą tragiczną i dziwną relację
Siłę: Robert Crouch, działaj panie sędzio!
Nadzieję: Seisyll, Helloise, Leviathan i inne śmierćki. Bardzo bardzo jestem ciekawa co przyniesie nam nowy rok. Linkuję posty z Mabon duo Levi & Hela bo mega dynamika

adnotacja moderatora
Dodałam do arkusza. Jeżeli chcesz nanieść jakieś edycje to daj mi znać. @Morpheus Longbottom

And when I call you come home
A bird  in your teeth
the end is here
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wątek zamknięty  Dodaj do kolejeczki 

Wiadomości w tym wątku
Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Eutierria - 17.01.2026, 11:06
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Alexander Mulciber - 17.01.2026, 13:41
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Baldwin Malfoy - 17.01.2026, 16:18
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Robert Albert Crouch - 17.01.2026, 18:41
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Jonathan Selwyn - 17.01.2026, 19:54
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Victoria Lestrange - 17.01.2026, 22:31
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Helloise Rowle - 17.01.2026, 23:52
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Vakel Dolohov - 18.01.2026, 01:30
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Anthony Shafiq - 18.01.2026, 03:22
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Brenna Longbottom - 18.01.2026, 10:16
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Charlotte Mulciber - 18.01.2026, 12:49
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Morpheus Longbottom - 18.01.2026, 14:59
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Erik Longbottom - 18.01.2026, 17:26
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Atreus Bulstrode - 19.01.2026, 02:49
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Prudence Fenwick - 19.01.2026, 10:05
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Stanley Andrew Borgin - 19.01.2026, 23:51
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Elliott Malfoy - 02.02.2026, 23:22
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Ceolsige Burke - 04.02.2026, 20:11
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Eutierria - 05.02.2026, 14:38
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Eutierria - 12.02.2026, 20:08

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa