![[Obrazek: imgproxy.php?id=Uf8SQFB.gif]](https://secretsoflondon.pl/imgproxy.php?id=Uf8SQFB.gif)
~~*~~
Patrzę
Na to, jak inspirujesz: Benjy Fenwick.Wyróżniam m.in. na podstawie ogromnego oddania w kwestii odgrywania zawady Wada Wymowy. Za każdym razem jak zdarza mi się wpaść na posty Benjy'ego to odnoszę wrażenie, że jest to element wprowadzony z bardzo dużym wyczuciem i pieczołowitością w samych dialogach i bardzo pasuje do postaci. Osobiście po Cameronie wiem, jak łatwo bywa zapomnieć o takich szczegółach podczas bardziej masowego pisania postów, więc dodatkowe brawka za zachowanie spójności na przestrzeni tak dużej ilości rozegranych sesji

Na to, jak w twoich oczach tańczą iskry: Brenna Longbottom.
Co mogę powiedzieć... Wieczna opoka Erika, bezpieczna przystań, w której może się schronić w chwilach sztormu, a przy tym osoba, którą na tym etapie zdecydowanie postrzega jako swoisty wzór do naśladowania. Tym bardziej doceniam pozytywny twist związany z charakterem postaci, kiedy moja własna postać została skonfrontowana z dużą ilością niebezpiecznych i nieco traumatycznych zdarzeń i sama zaczyna wątpić w to, jak należy postępować w obliczu nabierającego na sile konfliktu. Poświęcenie służbie, działanie na rzecz Zakonu, walka o rodzinę - Brenka jest osobą, której akcje zdecydowanie przekładają się na pozytywne skutki dla postaci, które funkcjonują wokół niej.
Na to, jak mrozisz spojrzeniem: Philomena Mulciber.
Wprawdzie na tym etapie to już dubel, ale uważam, że całkiem zasłużony. Miło widzieć na fabule bardziej zaawansowaną wiekiem postać, a jej konserwatywne podejście tylko wzmacnia jej image w towarzystwie na fabule. Podejrzewam, że Philomena może jeszcze sporo namieszać na fabule i mocniej zaszczepić tradycjonalistyczne poglądy wśród postaci, które znajdują się w jej otoczeniu.
Na to, jak zwiększasz nam oglądalność: Keyleth Nico Yako.
Mam wrażenie, że Keyleth okazała się całkiem dobrą odskocznią od postaci z bardziej poważnymi wątkami typu kwestie konfliktu ZF vs Śmierciożercy (Mills), sprawy Ministerstwa Magii (Antoś) czy próby ułożenia sobie na nowo życia (Sammy). Key ma niepowtarzalny charakter i czuć w tej postaci bardzo dużo luzu, a dobranie do niej jeszcze genetyki metamorfomaga sprawiło, że potencjał tej postaci tylko wzrasta pod względem tego, w jakie to tarapety może wpaść
Widać, że czerpiesz z Key dużo radości i przekłada się to na to, jak wypada na fabule.Na to, że miłość okazała się najlepszą bronią: Geraldine Yaxley + Ambroise Greengrass.
Poniekąd sequel do zeszłorocznego plebiscytu, kiedy to dobrałem tę parkę do kategorii Na to, jak iskrzycie. Obie postacie przeszły bardzo długą drogę fabularną przez te wszystkie sesje rozliczone w ramach Badacza Tajemnic i tysiące słów, które wyszły spod waszych palców. Uważam, że to bardzo zasłużona nominacja zwłaszcza, że parze udało się spotkać na ślubnym kobiercu. Ogromny plus za to, że miałem przyjemność odprawienia ceremonii fabularnej na Sebastianie.
Na to, jak współpracujecie, by przetrwać: Brenna Longbottom + Heather Wood.
Wprawdzie nie jest to relacja romantyczna (przynajmniej Cameron dalej ma narzeczoną dzięki temu xdd), ale i tak jestem ogromnym fanem tego, jak rozwija się ta relacja. Dzięki współpracy w kilku sferach życia (prywatna, służba w MM, Zakon Feniksa) widać ogromny wpływ Brenny na to, jak Heather kształtuje się jako funkcjonariuszka BUM-u i członkini Zakonu Feniksa. Świetna chemia między postaciami i to takie... poczucie obowiązku jakie odczuwa Ruda względem swojej mentorki. No po prostu świetne!
Na to, że jedno z was nie wyjdzie z areny żywe: Brenna Longbottom + Stanley Andrew Borgin.
Ponownie dubel, bo to bezpieczny wybór w tej kategorii, a nie orientuje się za bardzo w relacjach konfliktowych między postaciami ^^' Od dawna jednak wiadomo, że ta relacja ma spory potencjał dramogenny, jeśli kiedyś jedna ze stron dostanie nieco za dużo informacji na temat drugiej, a przy tym postacie mają potężną chemię na fabule. Ciekawe, które bardziej weszłoby na głowę drugiemu, gdyby spędzali ze sobą jeszcze więcej czasu niż dotychczas? :thinking:
Na to, jak stoisz na scenie i błyszczysz: Dora Crawford.
Ciężko było wybrać konkretnego multika, bo akurat masz sporo postaci z bardzo ładnie wykończonymi profilami, ale koniec końców padło na Dorkę. Bardzo przemawiają do mnie zielone elementy kolorystyczne oraz ikonki związane z naturą (zwierzęta, rośliny, leśne klimaty), które nawiązują do talentów fabularnych postaci. Dodatkowo profil ładnie się zgrywa z avatarem. Zdecydowanie jesteś jednym z głównych źródeł mojej inspiracji, kiedy zaczynam dumać nad kodami do profili moich postaci!
Czuję
Oczarowanie: Anthony Shafiq.
Za bardzo dużo zaangażowanie w struktury fabularne SoLa konfliktu w które często angażowana jest całkiem spora ilość postaci. Dobrym przykładem byłyby tutaj sesje dyplomacyjne za granicą czy wspieranie Ekstazy Merlina, które pozwoliła na włączenie większej liczby osób do zabawy, ale tutaj postawiłem na coś bardziej personalnego, gdzie nawet w remont rezydencji udało się włączyć dodatkowe postacie i stworzyć fajne warunki do wspólnej gry.
Rozbawienie: Brenna Longbottom.
Im dłużej się nad tym zastanawiam tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że duet Sebastiana i Brenny jest kopalnią komedii XD Zawsze bardzo przyjemnie mi się pisze wszelkiego rodzaju reakcje Macmillana na to, gdy po raz kolejny ląduje w towarzystwie tej kobiety w bardzo dziwnych okolicznościach, które niewątpliwie wplączą ich w kolejne kłopoty związane z przeklętymi artefaktami i kolekcjami duchów ukrytych na strychu. Kiedy więcej?
Smutek: Quintessa Longbottom pod sztandardem rodu Longbottomów i mieszkańców Warowni.
Rodzina doświadczyła w ostatnich miesiącach fabularnych wielu zmian przez personalne problemy, eventy fabularne, a jednak dalej przemy do przodu, próbując zachować jedność w rodzinie. Taka słodko-gorzka sytuacja, więc chyba pasuje do kategorii? :thinking:
Siłę: Nora Figg, bo gdyby nie wyciąganie mnie na wątki, to zapewne w tym roku pisałbym jeszcze mniej na wszystkich postaciach, a tak przynajmniej nie ma jakiegoś wielkiego wstydu XD Honorary mention dla Anthony'ego i Brenny (którzy btw byli też nominowani w tej kategorii w poprzednich dwóch edycjach), bo zawsze można na liczyć na wciągnięcie przez was w wir fabuły.
Nadzieję: Elliot Malfoy, za potencjał na nadchodzące wątki, biorąc pod uwagę, jak dużo zmieniło się w podejściu obu postaci do życia po ostatnich eventach fabularnych i ich konsekwencjach.
adnotacja moderatora
Dodałam do arkusza. Jeżeli chcesz nanieść jakieś edycje to daj mi znać. @Erik Longbottom
the he-wolf of godric's hollow
❝On some nights, the moon thinks about ramming into Earth,
slamming into civilization like some kind of intergalactic wrecking ball.
On other nights, it's pretty content just to make werewolves.❞
❝On some nights, the moon thinks about ramming into Earth,
slamming into civilization like some kind of intergalactic wrecking ball.
On other nights, it's pretty content just to make werewolves.❞