I'm so sorry babyboy autorka zapomniała że istniejesz 
1. Wymuszona przemiana III -> II, używałam tego na fabule jako jedyny wybraniec. XDD (Btw ta sesja była mega hot, nie wiecie co tracicie.)
2. Pełnia na poziomie I z opisem:
Jest to coś co faktycznie uwzględniałam z jego narracji, nie mam ofc problemu z odtajnieniem tego w imię sprawiedliwości, ale szukanie tego gdzie to napisałam to dla mnie mordęga, więc proponuję aby to wyszło na fabule?
3. Chrystusie, odrzucenie czegoś u niego to... Z bólem serca muszę przyznać, że najgorzej wychodzi mi odgrywanie Szczerbatego, chyba nikt nigdy na fabule nie uznał typa za brzydala. Jak to zbyt absurdalne to wywalcie mi Skrzata Półkrwi.

1. Wymuszona przemiana III -> II, używałam tego na fabule jako jedyny wybraniec. XDD (Btw ta sesja była mega hot, nie wiecie co tracicie.)
2. Pełnia na poziomie I z opisem:
Kod:
[Zawada="Pełnia I"]Alastor został zadrapany przez wilkołaka w 1968 roku, podczas służby jako Auror. Ukrywa się w miejscu wyznaczonym przez Ministerstwo, nigdy nie wszedł w konflikt z prawem. Ze względu na pełnione stanowisko, wpis w rejestrze wilkołaków istnieje, ale jest informacją niejawną, można ją odtajnić za zgodą szefowej Biura Aurorów. Zażywa Eliksir Tojadowy.[/Zawada]Jest to coś co faktycznie uwzględniałam z jego narracji, nie mam ofc problemu z odtajnieniem tego w imię sprawiedliwości, ale szukanie tego gdzie to napisałam to dla mnie mordęga, więc proponuję aby to wyszło na fabule?
3. Chrystusie, odrzucenie czegoś u niego to... Z bólem serca muszę przyznać, że najgorzej wychodzi mi odgrywanie Szczerbatego, chyba nikt nigdy na fabule nie uznał typa za brzydala. Jak to zbyt absurdalne to wywalcie mi Skrzata Półkrwi.
adnotacja moderatora
Zabieram oba a ty sie kurwa naucz liczyc ZROBIONE XD @Alastor Moody
fear is the mind-killer.