29.01.2023, 20:58 ✶
Hej Brenn,
wiesz co, trochę wstyd się przyznać, ale nic nie słyszałem, bo spałem. Zawsze miałem bardzo ciężki sen, raz przespałem alarm przeciwpożarowy (dobrze, że mnie wywlekli). ALe jak schodziłem potem po jakiś chleb żeby zagryźć pierwszy głód po przebudzeniu to faktycznie jakieś zamieszanie było, nie chciałem się wtrącać (tak naprawdę byłem zbyt zaspany).
Chyba poproszę twoją babcię o radę, co do szamponu. Ch moja była dziewczyna miała jakiś taki mugolski, nie mogę sobie przypomnieć teraz, ale to nieistotne, w każdym razie DZIAŁAŁ CUDA i to bez magii? Jak go używałem to mi się tak włosy do niego przyzwyczaiły, że po odstawieniu do dzisiaj nie doszły do siebie - a może to stres? Inne miejsce? Zakładam jednak, że szampon. Tak czy siak, tamten pachniał melonami.
A właśnie, zapomniałbym, czy z tobą wszystko okej?? Ze tego wyjca wysłałaś. W sensie, no - co się stało?
Jak go znajdę, to mu powiem, jak go nie znajdę do mu nie powiem i sam wyjdę, nie byłem jeszcze na swoim codziennym spacerze dla zdrowia i rehabilitacji ducha (czy cokolwiek)
Dzięki za info
Julijan xo
Odpowiedź na wiadomość
I won't deny I've got in my mind now all the things we'd do
So I'll try to talk refined for fear that you find out how I'm imaginin' you
So I'll try to talk refined for fear that you find out how I'm imaginin' you