• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Sowa Florence

Sowa Florence
hold me like a grudge
and what an ugly thing
– to have someone see you.
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror
Stosunkowo wysoki mężczyzna, mierzący sobie 183 centymetry wzrostu. Posiada włosy barwy ciemnego blondu i jasne, błękitne oczy. Budowa jego ciała jest atletyczna, a na twarzy często widnieje lekki, szelmowski uśmieszek. Porusza się z nonszalancją i pewną niedbałością. Jest nienaturalnie zimny w dotyku.

Atreus Bulstrode
20.08.2024, 14:59  ✶  
26.08.1972

Naprawdę nie masz się o co martwić - z Geraldine nic mnie nie łączy i nigdy łączyć nie będzie. Z resztą, skoro to taka twoja koleżanka to powinnaś wiedzieć, że znalazła sobie kogoś. Nawet z nim przyszła na tę plażę. Nazywa się Thomas Hardwick i jest brygadzistą. Jego popisowym numerem jest zmienianie się w pieska i robienie sztuczki gdzie staje na tylnych łapkach i prosi na ładne oczy. Całkiem spoko facet.

Niemniej jednak doceniam wytknięcie mi tego dostrzegalnego schematu. Swoją następną dziewczynę pozwolę wybrać przeznaczeniu, a nie własnemu widzimisię, może wtedy jakoś unikniemy powtarzania tych wszystkich błędów.

Atre
hold me like a grudge
and what an ugly thing
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror
Stosunkowo wysoki mężczyzna, mierzący sobie 183 centymetry wzrostu. Posiada włosy barwy ciemnego blondu i jasne, błękitne oczy. Budowa jego ciała jest atletyczna, a na twarzy często widnieje lekki, szelmowski uśmieszek. Porusza się z nonszalancją i pewną niedbałością. Jest nienaturalnie zimny w dotyku.

Atreus Bulstrode
20.08.2024, 15:32  ✶  
Flo,

Szczerze, to chyba nigdy w życiu nie poczułem takiej ulgi na wiadomość od ciebie, że nie widzisz dla czegoś przyszłości.

Zasugerowałem jej nawet wczoraj, żeby go zabrała na jakieś bale, ale chyba nie jest gotowa. A może się wstydzi, kto wie.

Dobra, ale czemu nie? Już jedną wygrałem w karty, więc co za różnica czy pozwolę i tym razem zdecydować losowi? Sama powiedziałaś, że Elaine się wymykała schematowi, więc to chyba dobra droga???

Atre
hold me like a grudge
and what an ugly thing
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror

Atreus Bulstrode
20.08.2024, 15:42  ✶  
NICZEGO SIĘ ODE MNIE NIE DOWIESZ
ceaseless watcher
Vigilo, opperior, Audio.
sława
IV
krew
czysta
genetyka
jasnowidz
zawód
Niewymowny
Średniego wzrostu czarodziej (176cm), ubrany w modne szaty, szpakowate loki sięgają mu za ucho, a na twarzy nosi dość długi zarost, broda jest w wielu miejscach siwa. Ma ciemne, niemal czarne oczy. Emanuje od niego bardzo niespokojna energia.

Morpheus Longbottom
26.08.2024, 19:20  ✶  
Warownia, 6 VIII 1972

Droga Florence,

dokładnie wiem, o czym mówisz i cieszę się, że skierowałaś się do mnie z tą sprawą. Podczas mojego obrzędu również doznałem czegoś na pograniczu epifanii oraz wizji profetycznej, wskazujących jednoznacznie na okres jesienny. Monitoruję wszelkie ewentualne wzmianki o wizjach z tego czasu w Departamencie Tajemnic, aby nie dostały się w niepowołane ręce, wraz z charakterystyką bytu, który mógł się objawić. Jestem jednocześnie niezwykle podekscytowany i przerażony samą treścią.

Spotkajmy się i porozmawiajmy o tym, jak najszybciej.

Bądź bezpieczna.

Morpheus Longbottom

Wyjątkowo, dziwnie jak na niego, wiadomość spłonęła w momencie, gdy Florence odczytała ostatnie litery podpisu.

And when I call you come home
A bird  in your teeth
the end is here
Czarodziej
*sigh*
sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Uzdrowiciel
Szczupły i dość wysoki (183 cm) mężczyzna o czarnych lokach i brązowych oczach. Często wydaje się być blady i zmęczony, a jego dłonie są niemal zawsze zimne. Na codzień stara się ubierać w miarę elegancko.

Basilius Prewett
23.09.2024, 23:32  ✶  
Okolice 4 sierpnia
Flo,
nie wiem, czy zdążyłaś o tym usłyszeć, ale we wczorajszym wydaniu Czarownicy pojawiła się bardzo ciekawe ogłoszenie matrymonialne ze mną w roli głównej. Jak się pewnie domyślasz nie miałem z tym nic wspólnego. Mogłabyś spróbować przesłuchać Atreusa na tę okoliczność? Moje rodzeństwo niestety nie jest szczególnie pomocne w ustaleniu sprawcy.
B.
Czarodziej
*sigh*
sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Uzdrowiciel
Szczupły i dość wysoki (183 cm) mężczyzna o czarnych lokach i brązowych oczach. Często wydaje się być blady i zmęczony, a jego dłonie są niemal zawsze zimne. Na codzień stara się ubierać w miarę elegancko.

Basilius Prewett
23.09.2024, 23:48  ✶  
Okolice 4 sierpnia
Flo,
dostaje od nich sprzeczne sygnały. Proszę odwiedź mnie od upozorowania krytycznego ataku choroby dla wywołania w nich wyrzutów sumienia zanim to zrobię.
B.
hold me like a grudge
and what an ugly thing
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror

Atreus Bulstrode
23.09.2024, 23:52  ✶  
5 sierpnia '72

Florence,
moja droga, kochana siostro,
to o co mnie oskarżasz to jest profilowanie i wiesz co ci powiem? Uczyli mnie w Departamencie, że takie rzeczy są bardzo niewłaściwe więc niezmiernie jestem zdumiony, że akurat ty się do tego posuwasz.

Wysyłanie ogłoszeń Oriona stało się nudne już za 3 razem, no ile można odgrzewać tego samego kotleta?

Co zaś się tyczy naszego drogiego Basiliusa to ja absolutnie nie wiem o co ci chodzi. Znaczy wiem, bo mi mama pokazała, a ja grzecznie spojrzałem na tę stronę w Czarownicy, którą mi wskazywała. I wiesz co ci powiem? Nie wiedziałem że mój kuzyn może wyglądać na zdjęciach na takiego badboja.
hold me like a grudge
and what an ugly thing
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror

Atreus Bulstrode
23.09.2024, 23:56  ✶  
Flo,
obydwoje dobrze wiemy, że tobie to ja bym nigdy nie śmiał. Nie mówiąc już o tym, że przecież masz już narzeczonego, więc nie wiem po co miałbym rozbijać wasz związek.

Buziaki
Atre
hold me like a grudge
and what an ugly thing
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror

Atreus Bulstrode
24.09.2024, 00:05  ✶  
Florence,

szczerze to ja to się już pogubiłem w tym o co i o kogo ci chodzi. Bo najpierw zadręczasz mnie tragedią Basiliusa, a teraz ciągniesz temat tych nieistniejących zaręczyn. Nie rozumiem też o jakich 'wszyscy troje' mówisz. Jestem w jakimś zespole i o tym nie wiem?

Atre
hold me like a grudge
and what an ugly thing
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror

Atreus Bulstrode
24.09.2024, 00:24  ✶  
Kochana siostro,
nie chcę cię martwić, ale muszę przyznać że pokładasz we mnie nieprzebyte pokłady wiary, skoro uważasz że na Lammas, po tym jak mnie rozszczepiło, to słuchałem w pełni tego co gadał Basilius ze smarkatą, kiedy nas spotkali. Skoro jednak Ella tak bardzo zdawała się martwić o brata to może ją powinnaś podejrzewać? Tak, tak, nie ten ton ogłoszenia, umiem czytać, ale może właśnie o to chodzi? Kto wie czego ta młodzież się teraz uczy w tym Hogwarcie.

Ale też - wypraszam sobie oskarżanie mnie o rozpowszechnianie plotek o tobie, bo dobrze wiem że za to byś mi ucho oberwała, a ja nie chce.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Strony (8): « Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa