Atreusie,
w New Forest miał miejsce pożar. Spalono stajnię. Przepraszam Cię, ale nie wiem, czy u Twojego abraksana wszystko w porządku. Będę go poszukiwał w następnych dniach.
Proszę, przekaż Florence, że nic mi nie jest.
w New Forest miał miejsce pożar. Spalono stajnię. Przepraszam Cię, ale nie wiem, czy u Twojego abraksana wszystko w porządku. Będę go poszukiwał w następnych dniach.
Proszę, przekaż Florence, że nic mi nie jest.
wiem, że Brenna wszystko Ci opowiedziała. Piszę tylko po to, żeby dodać, że ta kobieta miała rację co do tego, czym jesteśmy i co się z nami dzieje. Jestem tego pewna. Jak masz jakieś pytania, to pisz.
Dałam się napić Saurielowi. Według niego po takiej ilości powinnam być słaba, mieć zawroty głowy, czuć senność i tak dalej, a prawda jest taka, że nie było specjalnej różnicy.
![[Obrazek: klt4M5W.gif]](https://secretsoflondon.pl/imgproxy.php?id=klt4M5W.gif)
gdyby ktoś próbował mnie egzorcyzmować, to wylądowałby na oddziale zamkniętym, osobiście bym dopilnowała, żeby tak się stało. Nie potrzeba nam czubków chodzących sobie po ulicy.
Co to za pomysł?
nie jestem pewna… pamiętasz jak mówiłam, że spirytysta kontaktował się z duchem, którego tam spotkałam? Ufam mu, bo to był L. Więc technicznie ona tam ciągle jest… ona – w sensie moja babcia, bo to ją spotkałam. Chociaż może na wszelki wypadek trzymać się od takich egzorcyzmów z daleka… no ale kto próbowałby to robić na żywym człowieku?
A co jej zrobiłeś, że cię nie lubi? Brenna się wścieknie jak coś jej się stanie… Może trzeba jednogłośnie wybrać Patricka? Bo jakoś niekoniecznie mam ochotę być testerem.