Natychmiastowo pożera wszelaką korespondencję z pozwami. Zdarza jej się odbijać paragrafami.
ten lepszy Robert
cały mój kraj potrzebuje psychologa
sława
V
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Sędzia Wizengamotu
Brunet o wzroście 180 cm. Ma błękitne oczy i zawadiacki uśmiech, który często nosi niczym maskę. Włosy często ma napomadowane, a pod szatami czarodzieja nosi eleganckie garnitury, albo od Rosierów, albo mugolskich projektantów, takich jak Westwood lub Dior, nie obnosząc się z tymi markami, lecz traktując to jako ukryty polityczny manifest.
proszę wybaczyć nagły tryb mojego listu, lecz uważam, że sprawy zdrowia należy załatwiać jak najszybciej się da. Chciałbym umówić się na wizytę, najlepiej jutro koło 4:00 po południu. Zależy mi na tym terminie, więc jestem skłonny dopłacić, by udało się spotkać właśnie wtedy. Słyszałem z dobrego źródła o Pańskich wysokich kwalifikacjach i o Pańskiej dyskrecji. Na tym drugim mi szczególnie zależy, jestem bowiem osobą publiczną i ze względów wizerunkowych bardzo bym nie chciał, żeby informacja o jakichkolwiek magipsychiatrycznych wizytach wyciekła do mediów.
Robert Albert Crouch
Vox populiKrólami świata rządzi dziś strach
Bo gubią się we własnych sidłach i grach
W walce o to, by wciąż zajmować sam szczyt
Budują mur, by ukryć ból swój i wstyd.
Wieczorem w dniu swoich urodzin, Oddyseus otrzymał sowę z udekorowanym czerwoną kokardą koszykiem i listem.
22.09.72, Bath
Szanowny Panie Fawley,
proszę mi wybaczyć, że pisząc ten list korzystam z informacji, których dowiedziałam się współpracując z Panem w ramach naszego dochodzenia. Domyślam się, że przez tamtego szkodnika nie jest Pan szczególnie zainteresowany otrzymywaniem urodzinowych podarunków od kobiet, z którymi nie rozmawia Pan za często, ale i tak pozwoliłam sobie na ten niewielki podarek. Wszystkiego najlepszego.
Lucy Rosewood
PS.: Mam nadzieję, że pożary nie dotknęły Pana za bardzo.
W koszyku znajdowały się najrozmaitsze rodzaje wysokiej jakości czekoladek. Bardzo dużo czekoladek.
szekspirowski książę
words, words, words
sława
IV
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód
Szef zakładu pogrzebowego
Wysoki (192 cm) dżentelmen o aparycji przyjemnej, choć dość ponurej. Wystrojony w szaty czarne, pogrzebowe. Ciemne włosy, które w słońcu mogłyby wyjaśnieć, opadają mu często na czoło. Ma szare, podkrążone oczy, bladą cerę, która rzadko widzi słońce. W jego mowie, choć przesiąkniętej angielskością, co jakiś czas pobrzmiewa szkocki akcent.
02.06.2026, 16:51 ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.06.2026, 16:52 przez Othello Fawley.)
27.10.1972 do Odysa przylatuje sokół niosący paczuszkę ze świecami na Samhein.
27.10.72
Drogi Odysie,
następnym razem pisz do mnie osobiście. Nie gryzę rodzeństwa.
Z poważaniem
Othello
Książę ciemnościKiedy nareszcie zaśniesz, piękna pomrocznico,
W głębinie mauzoleum czarno-marmurowej,
Co wystarczy ci tedy za strojną alkowę,
I kiedy dół wilgotny ci będzie łożnicą.
last responder
Are we magic or science?
sława
III
krew
półkrwi
genetyka
metamorfomag
zawód
niewymowny, magimedyk
175 cm wzrostu, czarne oczy i włosy. Kiedy nie ma na sobie fartucha laboratoryjnego, nosi się raczej w męskim stylu. Czuć wokół niej woń papierosów. Jej głos jest dość niski jak na kobietę.
23.10.1972 Gdy adresat otworzył małą przesyłkę, wyskoczyła z niej czekoladowa żaba
Wisisz mi teraz.
last responder
Are we magic or science?
sława
III
krew
półkrwi
genetyka
metamorfomag
zawód
niewymowny, magimedyk
175 cm wzrostu, czarne oczy i włosy. Kiedy nie ma na sobie fartucha laboratoryjnego, nosi się raczej w męskim stylu. Czuć wokół niej woń papierosów. Jej głos jest dość niski jak na kobietę.
17.06.2026, 23:29 ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.06.2026, 23:30 przez Odile Fawley.)
Przesyłka przyszła tuż po północy, w pierwszych minutach 22 września. Tym razem nie wyskoczyły z niej żadne żaby.
22.09.1972
Wszystkiego Najlepszego bliźniaku,
mam nadzieję, że ten okaz Ci się spodoba.
Twoja lepsza połowa
Do kartki urodzinowej dołączono małe szklane pudełko z motylem o nietypowym ubarwieniu. Dzięki wykładom Odile, Odys mógł rozpoznać, że owad ten posiadał jednocześnie damskie i męskie cechy płciowe.