• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
1 2 3 4 5 6 Dalej »
Eskulap - poczta Eliasa

Eskulap - poczta Eliasa
Wallflower
Please forgive me if I don't talk much at times.
It's loud enough in my head.

sława
III
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód
Antropolożka/Uzdrowicielka
Prudence jest szczupłą kobietą, która mierzy 163 centymetry wzrostu. Ubiera się raczej niezbyt kontrowersyjnie, schludnie, miesza się z tłumem. Wybiera stonowane kolory. Jej włosy są długie, proste w odcieniu czekoladowego brązu, często wiąże je w kok na czubku głowy. Oczy ma jasnobrązowe. Zapach, który wokół siebie roztacza to głównie woń kojarząca się ze szpitalem, lub medykamentami, jednak przebijają się przez nią owocowe nuty - głównie truskawki.

Prudence Fenwick
15.03.2026, 22:47  ✶  
Londyn 09.10.1972

Eliasz,

Chętnie przeczytam jakieś poradniki, pewnie lepiej wiesz, gdzie można dostać najlepsze.
Wymyśliłam sobie, że zrobię prezent mężowi na Yule, myślisz, że to w ogóle możliwe? Niby mam ponad trzy miesiące, ale nie jestem tak uzdolniona jak Ty. Faktycznie skalpel i szydełko mają wiele wspólnego, więc może będzie łatwiej?

Prudence Madison Fenwick

Confusion in her eyes that says it all

She's lost control

Wallflower

sława
III
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód
Prudence jest szczupłą kobietą, która mierzy 163 centymetry wzrostu. Ubiera się raczej niezbyt kontrowersyjnie, schludnie, miesza się z tłumem. Wybiera stonowane kolory. Jej włosy są długie, proste w odcieniu czekoladowego brązu, często wiąże je w kok na czubku głowy. Oczy ma jasnobrązowe. Zapach, który wokół siebie roztacza to głównie woń kojarząca się ze szpitalem, lub medykamentami, jednak przebijają się przez nią owocowe nuty - głównie truskawki.

Prudence Fenwick
15.03.2026, 23:15  ✶  
Londyn 09.10.1972

Eliasz,

Nie dowiadujesz się jako ostatni, ale też nie jako pierwszy, statystycznie więc nie jest tak źle? Chyba?
Babcia wie. Rodzice pewnie niedługo się dowiedzą, nie chciałabym, aby ta informacja trafiła do nich przez Ciebie, rozumiemy się? Wolałabym, aby dowiedzieli się tego od nas.

PS. Dzięki, że we mnie wierzysz, to miłe.
PPS. Pozdrowię

Prudence Madison Fenwick

She's lost control

Wallflower

sława
III
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód

Prudence Fenwick
15.03.2026, 23:44  ✶  
Londyn 09.10.1972

Naślę na Ciebie mojego męża jeśli będziesz w nocy wysyłał do mnie wyjce, a wiesz, że potrafi szybko wyperswadować z głowy durne pomysły.
Nie byłeś wcale tak daleko od pierwszej osoby, po prostu niektórzy musieli dowiedzieć się szybciej z przyczyn ode mnie niezależnych.
Babcia wiedziała o ślubie zanim do niego doszło, tak naprawdę nie musiałam jej o niczym mówić, wiesz, że ona zawsze wszystko wie.

Prudence Madison Fenwick

She's lost control

Wallflower

sława
III
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód

Prudence Fenwick
15.03.2026, 23:49  ✶  
Londyn 12.10.1972

Elias,
Ojciec zwariował. Zwariował do reszty. Popierdoliło Odjebało mu. Powaliło go dzisiaj.
Jest źle, bardzo źle. Nie jest zadowolony z tego, że wyszłam za mąż. Rzucił się na Benjy'ego z łapami, co nie zakończyło się dobrze. Zbyt szybko nie pojawię się w domu rodziców, o ile jeszcze kiedyś w ogóle. Nigdy nie widziałam naszego ojca w takim stanie, nie hamował się zupełnie.
Martwię się o mamę, wiesz, że ona lubi jak wszystko jest w porządku.

Prudence Madison Fenwick

She's lost control

Wallflower

sława
III
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód

Prudence Fenwick
16.03.2026, 22:56  ✶  
Londyn 13.10.1972

Myślę, że nie ma sensu o tym pisać. Sprawa się trochę skomplikowała. Ojciec wie, wie dużo więcej niż się może wydawać.
Mama chciałaby, żeby wszyscy się dogadywali, a to nie zadziała. Nie do końca wiem, jak jej pomóc.
Nie wspominałam Ci o tym, że u mnie nie do końca da się mieszkać, coś się wydarzyło, opowiem Ci kiedyś.
Mieszkamy u babci, w sensie u nas, ale u babci.
Nie wiem, czy to dobry moment na wizytę. Miałam ciężką noc.
To nie tak, że Cię nie zapraszam, jak chcesz to wpadnij, dużo się nałożyło po prostu na ten moment.

Prudence Madison Fenwick

She's lost control

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa