04.09.2024, 08:56 ✶
28.08.72
U.
Podrzucam Cavalla do mojego wuja. Gdybyś mnie potrzebował, będę w domu Izabelli.
C.
U.
Podrzucam Cavalla do mojego wuja. Gdybyś mnie potrzebował, będę w domu Izabelli.
C.
Cathal wdał się w dużej mierze w matkę z Gauntów: po niej ma dość jasne włosy i jasne oczy. Mężczyzna bardzo wysoki, około 192 cm wzrostu, któremu wyraźnie nie był w życiu obcy wysiłek fizyczny. Gdzieś pomiędzy trzydziestką a czterdziestką.
04.09.2024, 08:56 ✶
28.08.72 U. Podrzucam Cavalla do mojego wuja. Gdybyś mnie potrzebował, będę w domu Izabelli. C. Piwne oczy i brązowe włosy z miedzianym połyskiem, czasem z rozjaśnianymi pasmami lub po całości. Ma 165cm wzrostu, a sylwetkę szczupłą i chudą. Zawsze stara się prezentować, jakby była na właściwym miejscu. Zawsze zadbana, ładnie uczesana i ubrana. Wygląda na starszą niż jest w rzeczywistości, czy to przez zachowanie, ubiór czy ogólny wygląd - chce żeby brano ją na poważnie, jednak kiedy się rozluźni, podpatrzone u innych maniery łatwo znikają. Czasem kiedy mówi, słychać francuski akcent, który szczególnie wychodzi kiedy jest pod wpływem silnych emocji. Ciągnie się za nią zapach białego piżma, jaśminu i kwiatu bawełny.
05.09.2024, 00:28 ✶
07.08.1972,
Londyn Drogi Ulyssesie, Nie zapominamy, prawda? Dlatego pozwoliłam sobie podesłać ci mały prezent, głównie dlatego że nie spodziewam się, aby szykowała ci się wycieczka do Ameryki, bo tam właśnie znajduje się na stałe obraz, o którym wspominałam ci na weselu. Mam nadzieję, że przypadnie ci do gustu. Pozdrawiam,
Lyssa Mulciber
Swąd czarnej magii aż gryzie w gardło. Obecność tego czarnoksiężnika wzbudza niepokój nawet w najsilniejszych czarodziejach.
28.02.2025, 14:25 ✶
Ósmego września w godzinach wieczornych zapłonął twój Mroczny Znak. Lord Voldemort nie zniesie sprzeciwu - będziesz musiał stawić się w miejscu, które zostanie zdefiniowane przez Spaloną Noc. Obserwuj Szpaltę i nie planuj w tej dacie żadnych innych wątków. Poznajesz to wydarzenie pod nazwą operacji Emberfall, przed wezwaniem nie otrzymujesz o niej żadnych informacji - jest dla ciebie wielkim zaskoczeniem. @Ulysses Rookwood |
|