Ma jasne włosy, jasne oczy i 177 centymetrów wzrostu. Chętnie chodzi w butach na obcasach, mimo wysokiego wzrostu. Potrafi uśmiechać się bardzo pięknie i ciepło, ale zwykle uśmiech ten jest absolutnie fałszywy.
15.05.2024, 11:40 ✶
Możesz wysłać mi sowę, a ja zastanowię się, czy lubię cię dostatecznie, żeby ci odpisać.
Wysoki (191 cm), szczupły i zawsze zadbany brunet, który ewidentnie poświęca dużo czasu na to, by wyglądać najlepiej jak tylko się da. Najczęściej stroi się w wysokiej jakości szaty, garnitury i koszule. Niemal zawsze uśmiechnięty.
15.05.2024, 12:57 ✶
1949 Moja Ukochana Bestio w Puchońskiej Skórze. Droga Lottie, cieszę się, że udało wam się już urządzić i mam szczerą nadzieję, że Ned posłuchał się mojej rady i porzucił marzenia o niebieskim salonie. Rozumiem, że błękit jest piękny, ale pamiętajcie, że do niego trzeba bardzo wprawnie wybrać odpowiednie kolorystycznie meble, a wy nie macie już mnie pod ręką, abym wam w tym pomógł. Bądź proszę milsza dla Amerykanów. Nawet jeśli niektórzy teoretyzują, że ich pozytywne nastawienie i gadatliwość są efektem słusznie rzuconej klątwy na potomków pierwszych Europejczyków, którzy tutaj przybyli, to musisz przyznać, że ich optymizm jest godny podziwu. Moja matka niestety wciąż cierpi na poważną chorobę zwaną hipokryzją i nie rozumie, że tak naprawdę po prostu poszedłem w jej ślady tylko w lepszym stylu. Oboje z ojcem są na razie wkurzeni i uparci, ale ostatnio nie ma ich w kraju, bo wyobraź sobie, że pojechali na romantyczny wyjazd do Wenecji, który podobno miał być prezentem-niespodzianką dla nas od nich. Stwierdzili, że nie ma mowy, że bezczelnie skorzystam z podróży skoro się nie ożeniłem, co przyznam szczerze, nieco mnie uraziło, bo przecież oddałbym te bilety Morpheusowi i Anthony'emu. Oni też zasłużyli na coś w życiu. Babcia jednak zapewnia mnie, że rodzice dalej mnie kochają i w końcu im przejdzie. Ona zakłada, że za dwa lata, ja że za dziesięć. Myślę, że spotkamy się gdzieś w połowie. Najwyżej zostanę w Ministerstwie Magii, lub założę własny biznes pomagający w psuciu ślubów, skoro mam już w tym wprawę. Co myślisz o nazwie Uciekające Panny Młode Jonathana Selwyna? Spokojnie oczywiście będę również oferował swoje usługi panom młodym. Na razie jednak po prostu skupiam się na załatwionej mi przez Shafiqa pracy. Nie jest najgorzej. Świat handlu jest zdecydowanie ciekawszy, niż myślałem i wszyscy są oczywiście zachwyceni moją pracą, chociaż głównie parzę kawę. Kilka dni temu nawet jedna ze starszych pracownic popłakała się ze wzruszenia, twierdząc, że nigdy wcześniej nie piła w Departamencie tak dobrej kawy I że jestem niezastąpiony. Następnego dnia z samego rana udało jej się rozwiązać jeden problem, nad którym całe biuro siedziało od kilku tygodni, więc można śmiało powiedzieć, że Wielka Brytania zawdzięcza mi sukcesy w zakresie handlu z Peru. Nie zdziw się więc jeśli wkrótce przeczytasz o mnie w gazetach. Ah właśnie. Jest o nas głośno w kraju. Możemy teraz dumnie się mianować skandalistami brytyjskiej społeczności czarodziejów. Szkoda, że nie dają za to żadnych diademów. Przekazałem Twojej matce Twoje pozdrowienia. Była wściekła. Ogólnie na samym ślubie mina wszystkich była bezcenna. Na szczęście zatrudniony fotograf zrobił parę zdjęć zanim twoja matka zaczęła krzyczeć, aby przestał. Wtedy to ja przejąłem od niego aparat i sam zrobiłem kilka zdjęć, zanim któryś z twoich wujków niemal trafił mnie kieliszkiem. Oczywiście uniknąłem. Wybrane zdjęcia zamieściłem w kopercie, chociaż wydaje mi się, że całe zamieszanie wyglądało najładniej z perspektywy aur. Dawno nie widziałem tak pięknego chaosu. Może powinienem kiedyś zamówić szatę inspirowaną barwami, które tam widziałem? Twoja ciotka Alis, chociaż zapierała się, że nie chce tiary z powrotem, ucieszyła się, gdy udało mi się jednak ją jej wcisnąć. W podziękowaniu dała mi paczkę czekoladek. Przemiła kobieta. Zastawa od Blacków jest przewspaniała. Nie wiem o co ci chodzi, a świeczniki na pewno są szczęśliwsze w rodzinie mugoli, niż u wujka Marvela. Resztę mojej części prezentów zgodnie z ustaleniami, albo oddałem, albo zachowałem. Dopiero teraz w pełni sobie zdałem sprawę z tego ilu nieznanych nam osób zostało zaproszonych na nasz ślub. Czy kojarzysz może niejaką panią Margaret Osman? To ta co kupiła nam ten piękny zestaw kocy. Nie mogłem zidentyfikować od czyjej rodziny była, ale krzyczała o tobie dość nieprzychylne rzeczy podczas zamieszania, więc koc ten obecnie ozdabia moje łóżko I przypomina mi o tym, że gdybyśmy nie byli sprytniejsi musielibyśmy je teraz, o zgrozo, ze sobą dzielić. Strasznie zazdroszczę Ci tego Broadwayu. Mam nadzieję, że gdy sytuacja się uspokoi będzie mi dane Was odwiedzić i zafundować wam kolejny spektakl. Na razie jednak na to się nie zanosi, więc jeszcze możesz nosić miano najbardziej ujmującej osoby, która postawiła swoją stopę w obu Amerykach. Już się nie mogę doczekać, gdy wraz ze swoją wizytą odbiorę Ci ten tytuł. Pozdrów Neda. Strasznie tęsknię Nawet nie myśl, że tęsknię. Wiem, że jest to dla Ciebie ciężkie, ale postaraj się nie tęsknić. Ned może. Trzymajcie się tam i proszę uważajcie na siebie. Twój ulubiony Gryfon. 187 cm | 75 kg | oczy szare | włosy płowo brązowe
26.05.2024, 22:21 ✶
—1949—Najdroższa Charlie, a więc to nędzne jankieskie robactwo może nie tylko patrzeć na Ciebie, ale również Cię słyszeć? Ileż ja bym dał za to, by móc Cię usłyszeć, na samo wspomnienie Twojego kryształowego głosu prostują mi się plecy nad toną papierów, którą jestem zawalany. Tłumaczenia, w tym teraz robię. Moje umiejętności, moje wykształcenie, nie ma żadnego znaczenia, bo przecież w moich żyłach płynie krew pozwalająca mi mówić i czytać w każdym nowożytnym języku. Lepsze to niż oczywiście parzenie kawy, gorsze przez wzgląd na to, że zadania te są po ingerencji ojca, co oczywiście regularnie mi wypomina. Tymczasem, cieszy mnie, że krzepniecie w nowej sytuacji. Jestem przekonany, że zdobędziesz ich przebojem, że wszyscy stopią się pod Twym spojrzeniem i rychło oddadzą Ci należny hołd. Dawaj znać, wypatruję listów od Ciebie, choć z pewnością moja tęsknota nie może równać się temu co wydarzyło się z Jonathanem po Twoim odejściu. Nie musisz się jednak martwić, wziąłem go pod swoje skrzydła. Teraz on robi kawę z OMSHMu. Anthony
odpowiedź na wiadomośćWysoki (191 cm), szczupły i zawsze zadbany brunet, który ewidentnie poświęca dużo czasu na to, by wyglądać najlepiej jak tylko się da. Najczęściej stroi się w wysokiej jakości szaty, garnitury i koszule. Niemal zawsze uśmiechnięty.
27.05.2024, 07:23 ✶
18.07.1972 Droga Lottie, Dramat! Anthony nam się zepsuł. Jest w gorszym stanie, niż Edyp, gry zorientował się, że poślubił własną matkę. Nie pojawił się w pracy od tygodnia, wiedział, że ma zaraz ważną konferencję, dzisiaj do niego przyszedłem i zastałem go zupełnie pijanego, zrozpaczonego i co gorsza zakochanego. BEZ WZAJEMNOŚCI. Z dobrych informacji pozytywnie zareagował na wodę. To znaczy oczywiście nie pozytywnie, ale pomogła mu się otrząsnąć. Trzeba coś zrobić. Jonathan PS. Cokolwiek chcesz zrobić, proszę, najpierw ustal to z nami, a jeśli już jesteś w drodze by go ogarnąć na swój sposób to proszę zawróć. Średniego wzrostu czarodziej (176cm), ubrany w modne szaty, szpakowate loki sięgają mu za ucho, a na twarzy nosi dość długi zarost, broda jest w wielu miejscach siwa. Emanuje od niego bardzo niespokojna energia.
13.06.2024, 11:01 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.06.2024, 11:07 przez Morpheus Longbottom.)
Wasza Wysokość, królowo Lottie, Oczywiście, że wiem już absolutnie wszystko. Gratulacje! Moja matka również Ci je przesyła, razem z listą ziółek, które mogą Ci się przydać w tym, jak to sama określiła, szczególnym czasie, a moja szwagierka przygotowała balsam, Potterowy specyfik, który całkowicie niweluje efekty ciąży na czas po urodzeniu dziecka. Ja ze swojej strony, jako najbardziej doświadczony z naszej czwórki w zmienianiu pieluch, życzę Ci powodzenia. Dbaj o siebie i nie daj Nedowi pracować do późna! Muszę powiedzieć Ci z przykrością, że ta durna amerykańska mentalność zaczyna przeciekać do Anglii. A Twój ojciec? O moi bogowie, w pewnym momencie nosił czerń i próbował opowiadać o tym, że Ned związał Cię amortencją i zamordował w drodze do USA i jest złodziejem. Z rozbawieniem chwaliłem się talią kart, którą dostałem od Ciebie w jego otoczeniu. Szybko porzucił tę głupią szaradę, stary idiota. Karty są świetne i rzeczywiście ten Diabeł wygląda jak starszy Jonny. Widzisz, nie uciekniesz od nas nawet na innym kontynencie. Brakuje mi Ciebie i Twojego zdroworozsądkowego podejścia. Pracuje się ciężej, nie ma do kogo się odezwać. Tęsknię za czasami szkoły, gdy po prostu spotykaliśmy się w Łazience Prefektów i rządziliśmy szkołą. Wiem, że to już nie wróci, ale wierzę, że jeszcze nie jeden czar rzucimy wspólnie. I planuję Cię odwiedzić, gdy tylko dostanę dłuższy urlop, przyjechać z całą wyprawką po małych Longbottomach. Twój, M.
I am the prophet with the answers you seek
Time, I've unlocked it I see past and future running free Średniego wzrostu czarodziej (176cm), ubrany w modne szaty, szpakowate loki sięgają mu za ucho, a na twarzy nosi dość długi zarost, broda jest w wielu miejscach siwa. Emanuje od niego bardzo niespokojna energia.
13.06.2024, 11:09 ✶
Little Hangleton, 20 VII 1972
Charlotte,Nie wyciągaj Zasłony na kanarka. To w sprawie Antoniusza. O moim zwolnieniu lekarskim pewnie już wiesz. Wszystkiego się dowiem i wtedy opracujemy plan działania. Twój, M.
Time, I've unlocked it I see past and future running free Średniego wzrostu czarodziej (176cm), ubrany w modne szaty, szpakowate loki sięgają mu za ucho, a na twarzy nosi dość długi zarost, broda jest w wielu miejscach siwa. Emanuje od niego bardzo niespokojna energia.
13.06.2024, 15:59 ✶
Little Hangleton, 20 VII 1972
Mój słodki koszmarze, Ależ nigdy nie zarzuciłem Ci gwałtowności. Raczej, dość drastyczne metody opracowane z całkowicie zimnym umysłem i taktycznym dopracowaniem godnym cesarskich strategów. Znam jednak nasze tendencje do przesady, całej czwórki. Sądzę, że Anthony sam sobie poradzi z kłopotem, gdy Jonathan już otrząsnął go z pierwszej melancholii i tragedii. Jak go za bardzo osaczymy, to nam ucieknie do swojej winnicy i utopi się w wannie z winem. Aczkolwiek moje obawy są głębokie. Dawno się tak nie zachowywał. Twój, M.
Time, I've unlocked it I see past and future running free 173cm wzrostu, smukła sylwetka, nieco zbyt blada cera, której jasny odcień potęgowany jest tylko przez ciemne włosy i oczy. Nie nosi zarostu, ubiera się zwykle elegancko. W słowach często przebija się jego skandynawski akcent.
18.07.2024, 21:24 ✶
Droga Pani C.K.,
Dziękuję za złożenie zamówienia. Mam nadzieję, że obdarowane osoby będą zadowolone z prezentu! W razie jakichkolwiek problemów z produktem bardzo proszę o niezwłoczny kontakt. Pozdrawiam serdecznie, Charles R. Mulciber Do listu załączono paczkę z pięcioma zamówionymi świeczkami. Każda miała inny kolor i inny zapach, a także nieco inny kształt, jakby rzeźbione były ręcznie. Zapachy rozciągały się od przyjemnego kwiatowego po ciężki korzenny dla większej różnorodności. Wysoki (191 cm), szczupły i zawsze zadbany brunet, który ewidentnie poświęca dużo czasu na to, by wyglądać najlepiej jak tylko się da. Najczęściej stroi się w wysokiej jakości szaty, garnitury i koszule. Niemal zawsze uśmiechnięty.
19.07.2024, 16:25 ✶
12.08.71
Kupiłem Ci je na wypadek, gdyby nie spodobała Ci się opera. Potem chciałem dać Ci je po prostu pod koniec wyjazdu, ale z wiadomych przyczyn nie wyszło, więc wysyłam teraz.Mam nadzieję, że kiedyś uda nam się jeszcze wrócić do Mediolanu. Dziękuję za wszystko. To znaczy za pomoc z tym mafiozą i pożar. Jonathan 187 cm | 75 kg | oczy szare | włosy płowo brązowe
23.07.2024, 20:48 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.07.2024, 20:50 przez Anthony Shafiq.)
—16/08/72—Londyn, 16.08.72
Najdroższa Przyjaciółko, Bezwzględna Wojno, Ty Która Dzierżysz Miecz Płonący Z Bram Raju, La Bohéme? Nie spodziewałem się. Fabuła pretensjonalna, muzyka niezbyt imponująca. Wolę, kiedy heroina jednakowoż ma swój finalny popis, nim ostatecznie wyzionie ducha. Powiedz mi, czy mam szykować podarek z okazji ponownego podejścia do ślubu? W ostatnim czasie nie jestem zbyt lotny w żartach, więc wolałbym się upewnić na czym stoi dynamika naszej apokaliptycznej grupy, nim zacznę gratulować. Twój Anthony
ps Z oczywistych względów zabieram Ritę do Kambodży, czy mogę też zaprosić na tę wyprawę Jessie'ego? pps W przyszłym tygodniu idę na spotkanie zwane potocznie randką. Myśląc o repertuarze ostatecznie zazdroszczę Ci Pucciniego. odpowiedź na wiadomość |
|