• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
1 2 3 4 5 6 Dalej »
Brenna A. Longbottom

Brenna A. Longbottom
Czarny Kot
Let me check my
-Giveashitometer-.
Nope, nothing.
krew
genetyka
zawód
Wysoki, dobrze zbudowany, z mięśniami rysującymi się pod niezdrowo białą skórą z fioletowymi żyłami. Czarne, krótsze włosy roztrzepane w nieładzie, z opadającymi na oczy kosmykami. Czarne oczy - jak sama noc. Śmiertelna bladość skóry wpadająca w szarość, fioletowe żyły. Czarna skóra, czarne spodnie, czarna dusza, czarne życie.

Sauriel Rookwood
12.10.2023, 22:01  ✶  
Do Brenny doleciała sowa z kopertą. W kopercie znajdowało się ciasteczko w kształcie kości, a na niej napisane było: Brenno-chrupek.

[Obrazek: klt4M5W.gif]
Pijak przy trzepaku czknął, równo z wybiciem północy. Zogniskował z trudem wzrok na przyglądającym mu się uważnie piwnicznym kocurze.
- Kisssi... kisssi - zabełkotał. - Ciiicha noooc... Powiesz coś, koteczku, luzkim goosem?
- Spierdalaj. - odparł beznamiętnie Kocur i oddalił się z godnością.
Czarodziej
“People will forget what you said and what you did, but people will never forget how you made them feel.”
—
krew
—
genetyka
—
zawód
Wiecznie uśmiechnięta dziewczyna o dużych, czekoladowych oczach i dołeczkach w polikach. Ma niecały metr siedemdziesiąt wzrostu oraz szczupłą, względnie wysportowaną sylwetkę. Wyróżnia się charakterystyczną dla Turcji urodą na Londyńskich ulicach — ciemniejszą karnacją, długimi i gęstymi włosami, ciemnymi rzęsami. Zwykle odstaje ubiorem i zachowaniem od typowo angielskich dziewcząt. Mówi dużo i wyraźnie, ale gdy wpada w słowotoki, czasem przebija się odrobina akcentu. Jest bardzo bezpośrednia, uwielbia się śmiać.

Pandora Prewett
12.10.2023, 23:02  ✶  
Londyn 07. 07. 1972

Kochana Brenno,

ostatnio dużo się dzieje, coraz gorzej, zauważyłaś? Magia nie zawsze wystarcza. Słyszałam, że znasz się na szermierce i zastanawiałam się, czy miałabyś może trochę czasu, żeby mnie też tego nauczyć? Odwdzięczę się! Mogę zapłacić, mogę coś Ci naprawić lub nauczyć Cię Astronomii, podrzucić kilka nowych mechanizmów. Mam naprawdę ciekawe projekty, przydałyby Ci się w pracy.
Jak się spotkamy, może zjemy pączki od Twojej przyjaciółki?

Buziaki,

Pandora
Lukrecja
Are you here looking for love
Or do you love being looked at?
V
krew
czysta
genetyka
selkie
zawód
magizoolog
Wygląda jak aniołek. Jasnowłosy, wysoki (180cm), niezdrowo chudy blondyn o nieludzko niebieskich jak morze oczach. Zadbany, uczesany, elegancko ubrany i z uśmiechem firmowym numer sześć na ustach. Na prawym uchu nosi jeden kolczyk z perłą.

Laurent Prewett
12.10.2023, 23:41  ✶  
List dotarł 20.07.1972
Dziękuję, Brenno, będę uważał.

Laurent

○ • ○
his voice could calm the oceans.
Alchemiczny Kot
I cannot reach you
I'm on the other side
krew
genetyka
zawód
Avelina mierzy 157 centymetrów wzrostu i waży około 43 kilogramów. Nie jest blada, wręcz zawsze opala się na brązowo. Ma ciepłe brązowe oczy, które podejrzliwie patrzą na obcych i radośnie na przyjaciół. Usta ma pełne i czasami pomalowane czerwoną szminką, gdy się uśmiecha pokazuje przy tym zęby nie mając nad tym kontroli. Włosy ma brązowe i zwykle proste. Czasami jak nie zadba o nie to puszą się jej od wilgoci. Ubiera się w szerokie, kolorowe spodnie i luźne bluzy. Czasami narzuci na siebie szatę. Na pierwszy rzut oka Avelina sprawia wrażenie osoby spokojnej i cichej. Wokół niej zawsze unosi się zapach palonego drewna, pod którymi tworzy swoje mikstury oraz suszonej nad kominkiem lawendy. Nie jest to zapach szczególnie mocny, ale wyczuwalny. Dopiero przy bliższym poznaniu można stwierdzić, że jest też wesoła i czasami zabawna. Jest osobą dosyć sprzeczną, ponieważ walczą w niej dwie osoby październikowy Skorpion i numerologiczny Filozof.

Avelina Paxton
17.10.2023, 19:02  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.10.2023, 19:04 przez Avelina Paxton.)  
19.06.72

Kochana Brenno,

Dziękuję za prezent dla dziadków. Na pewno się ucieszą. Dobrze was wspominają i zapraszają ponownie w odwiedziny, ale to wiesz – babcia ci ciągle to powtarzała. Pamiętaj, że jak będziesz potrzebować zapas eliksirów to możesz do mnie wpaść w każdym momencie, a nawet mogę ci je pocztą wysłać. Z twoim trybem życia potrzebujesz chyba eliksiru szczęścia.

Za książkę również dziękuję. Mój tata już skontaktował się z rodzicami Dana i na dniach będzie im wszystko tłumaczył. Książkę przekażę mu jak się tylko pojawi w niedzielę u mnie. Tata ma niezły ubaw z naszej przygody z traktorem. Mówił mi, że jak kiedyś rozbił traktor to ja maczałam w tym palce. Miałam wtedy pięć lat i też mi nie pozwolił wsiąść do niego... heh. Na to wychodzi, że to rodzinne.

Koniecznie się zaopatrzę w eliksiry, ale chętnie wybiorę się z tobą na spacer. Odzywaj się w takim razie.

Szczęścia,

Avelina
Widmo
Nie mam nic do ludzi.
Nawet szacunku.
krew
genetyka
zawód
Co się rzuca w oczy, gdy do pomieszczenia wchodzi ON? Jego wzrost (197 cm). Jest gigantem, umięśniony, dba o to, aby być silnym fizycznie. Jest to jego atut. Ma na ciele sporo blizn ze spotkań z niebezpiecznymi stworzeniami. Zwykle ma zarost na twarzy, kręcone włosy i ciemne jak otchłań piekła oczy, które patrzą na ludzi z nienawiścią, a na zwierzęta z obsesyjną miłością. Jeśli pracuje, nie spodziewa się gości ubiera się niedbale, byle jak, bez patrzenia na modę. Jeśli idzie do ludzi, brata, rodziny to ubiera się w skrojone na jego miarę garnitury, koszule, kamizelki (ale za tym nie przepada).

Vincent Prewett
17.10.2023, 19:14  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.10.2023, 19:14 przez Vincent Prewett.)  
13.06.72

KURWA

Widmo
Nie mam nic do ludzi.
Nawet szacunku.
krew
genetyka
zawód
Co się rzuca w oczy, gdy do pomieszczenia wchodzi ON? Jego wzrost (197 cm). Jest gigantem, umięśniony, dba o to, aby być silnym fizycznie. Jest to jego atut. Ma na ciele sporo blizn ze spotkań z niebezpiecznymi stworzeniami. Zwykle ma zarost na twarzy, kręcone włosy i ciemne jak otchłań piekła oczy, które patrzą na ludzi z nienawiścią, a na zwierzęta z obsesyjną miłością. Jeśli pracuje, nie spodziewa się gości ubiera się niedbale, byle jak, bez patrzenia na modę. Jeśli idzie do ludzi, brata, rodziny to ubiera się w skrojone na jego miarę garnitury, koszule, kamizelki (ale za tym nie przepada).

Vincent Prewett
17.10.2023, 19:16  ✶  
13.06.72

Dobra, uspokoiłem się.

PASKUDO! Pisz mi o każdym spacerze do lasu. Chyba zamontuję ci jakiś radar. Kurwa... Co to za goście? Kim byli? Gdzie siedzieli? Masz ich siedzibę? Kurwa... Mogłem iść do BUMu to bym miał takie rzeczy pod ręką. Myślisz, że mogę się jeszcze u was zatrudnić? A można tam pracować bez robienia papierków? Daj znać jak będziesz znowu iść na jakiś spacer, dołączę.

V.
Widmo
Nie mam nic do ludzi.
Nawet szacunku.
krew
genetyka
zawód

Vincent Prewett
17.10.2023, 19:47  ✶  
13.06.72

KURWA

Widmo
Nie mam nic do ludzi.
Nawet szacunku.
krew
genetyka
zawód

Vincent Prewett
17.10.2023, 19:50  ✶  
13.06.72

Tak, listy ze słowem kurwa mam napisane już do przodu.

Skurwiele. Dobrze, że jednorożec cały. A tobie nic nie urwało? Daj znać jak na coś wpadniesz i ZABIERZ MNIE WTEDY ZE SOBĄ, bo polecę bratu cię śledzić.

Przekonałaś mnie. Mój tryb życia chyba jest lepszy.

I JESZCZE RAZ KURWA

V.
Widmo
Nie mam nic do ludzi.
Nawet szacunku.
krew
genetyka
zawód

Vincent Prewett
17.10.2023, 20:01  ✶  
14.06.72

CO KURWA?! Ty się kiedyś sama wykończysz. Gdzie tego Trolla spotkałaś? Ty tak sama z siebie przypadkiem na to wpadasz, czy po prostu współpracujesz z kimś? Zdradź w końcu swój sekret.

Jaki wyrafinowany żart Paskudo. Na więcej cię nie stać?

V.

PS. Mnie się nie da nie lubić.

Widmo
Nie mam nic do ludzi.
Nawet szacunku.
krew
genetyka
zawód

Vincent Prewett
17.10.2023, 20:08  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.10.2023, 20:08 przez Vincent Prewett.)  
14.06.72

Nie pamiętasz co mówiłaś? Za zabicie jest ileś tam lat w Azkabanie bla bla bla musiałabyś sama siebie zabić, ale jakbyś mnie zobaczył, mój urok i w ogóle to nie miałabyś serca mnie zabić, Paskudo. I z wampirami też walczyłaś? Mogę z tobą zamieszkać?

Uważasz, że każdego kto mnie lubi pobiłem?

V.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Strony (43): « Wstecz 1 … 14 15 16 17 18 … 43 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa