07.10.2025, 13:14 ✶

15.09.1972
Brenn,Znalazłem to dziadostwo w końcu.
W stawie zostawiłem konkretne szczegóły jak pozbyć się tej runy -
proszę nie przebywaj w tamtym miejscu przed przeczytaniem
tego co Ci zostawiłem.
Thomas
Wysoki na metr i dziewięćdziesiąt centymetrów co do milimetra - no więc wysoki, ale za to z drobną budową ciała. Czarne, kręcone włosy i ciemne oczy. Twarz pokryta kilkudniowym zarostem zdradza, że niezbyt dba o siebie.
07.10.2025, 13:14 ✶
![]() 15.09.1972
Brenn,Znalazłem to dziadostwo w końcu. W stawie zostawiłem konkretne szczegóły jak pozbyć się tej runy - proszę nie przebywaj w tamtym miejscu przed przeczytaniem tego co Ci zostawiłem. Thomas Wiedźma, która mieszkała w domku stojącym na kurzych nogach. Jadła dzieci na śniadanie — i prawdopodobnie na obiad i do herbaty.
zadanie od mistrza gry 1 października, w niedzielnym wydaniu Proroka, ukazał się kolejny artykuł z cyklu Tradycja - nić Ariadny w labiryncie wieków. Może sami zwróciliście na niego uwagę, a jeśli nie to dość szybko jego temat został z wami poruszony przez innych członków rodziny - w końcu chodziło o waszą reputację. Arista Black, w towarzystwie Philomeny Mulciber, wyrażała się jasno i wyraźnie na temat tego co czystokrwiści powinni o was myśleć, jednocześnie stając się głosem tej bardziej konserwatywnej części rodzin. Nie bała się wskazywać was palcem i nawet jeśli niektórzy mogli nie podzielać jej zapału, ignorować go, albo zwyczajnie się nim brzydzić, stało się jasne że jej słowa mają wagę i mogą nieść za sobą zmianę równowagi, w której do tej pory żyło społeczeństwo. Od was - od całej rodziny Longbottom - zależy jak rozwiąże się dla was jesienny kwartał. Poddacie się słowom Aristy, nie przejmując się jej słowami i pewnie stając się pierwszymi, ale też nie ostatnimi, którzy zostaną wyproszeni z grona rodzin czystej krwi, czy może sprzeciwicie się jej żądaniom i zachowacie swój status?
Zwróćcie w jesiennym kwartale uwagę na kwestie społeczne dotyczące waszego statusu krwi i pamiętajcie, by poruszyć tę kwestię w rozliczeniu, który nastąpi na koniec aktualnego okresu fabularnego. Stosunkowo wysoki mężczyzna, mierzący sobie 183 centymetry wzrostu. Posiada włosy barwy ciemnego blondu i jasne, błękitne oczy. Budowa jego ciała jest atletyczna, a na twarzy często widnieje lekki, szelmowski uśmieszek. Porusza się z nonszalancją i pewną niedbałością.
6 godzin(y) temu ✶
1.10.1972. wieczór
Przeczytałem artykuł w Proroku Niedzielnym. Jak się czujesz z faktem, że pani Black najwyraźniej niesamowicie zazdrości Longbottomowej wolności? A. |
|