Paul radzi sobie z noszeniem listów jakby za poprzedniego życia był prawdziwą pocztową sową. Co prawda zdarza mu się trochę nadszarpnąć kopertę albo uznać, że jej odbiorcy nie odda bez zapłaty.

Bardzo Pani dziękuję za uczciwość. W całym zamieszaniu, jakie miało miejsce, nie zarejestrowałem tego przypadku. Przykro mi, że stała się Pani świadkiem takiego zdarzenia, które nie powinno mieć miejsca. Z drugiej strony, dla Pani bezpieczeństwa, rozsądnym było oddalić się od zamieszania, które wywołane zostało przez jedną z klientek.
Tym samym chciałbym przeprosić za zachowanie mojej dziewczyny, która pomagała mi przy stoisku. Jest podatna na obraźliwości kierowane w moją stronę, nie przewidziałem, że tak gwałtownie zareaguje.
Nie planowałem występować z oskarżeniami, wobec zachowania jednej z klientek, czy także w kwestii nieodpowiedniego zabezpieczenia kiermaszu. Mogę zapewnić, że ustosunkuję się do Pani prośby. Pozwolę sprawie ucichnąć a wszelkie niedogodności, osobiście omówię z dziewczyną, która dopuściła się nieodpowiedzialnego zachowania.
Mam nadzieję, że pomimo doświadczenia nieprzyjemnego zdarzenia, samo Lammas również i Pani upłynęło w spokojnej atmosferze.
Dziękuję za czek. Naprawdę, nie musiała Pani podawać większej kwoty.
Napiwek, w naszej społeczności mugolskiej oznacza drobne podziękowanie za usługi, w postaci dodatku kilku monet. Mimo słowa, nie ma ono nic wspólnego z alkoholem ani jednostką miarową.
przyjmij ode mnie najszczersze wyrazy współczucia z powodu straty Twojego męża. Spoglądam na kalendarz i nie dowierzam, jak krótko trwało Twoje szczęście, jak gwałtownie i bez zapowiedzi nić jego życia została przecięta przez nieprzebłagane Mojry.
Wiedz, że możesz na mnie liczyć w tym trudnym czasie i jeśli któryś z moich talentów będzie Ci potrzebny, wystarcz Twoje słowo. Bądź śilna w tym czasie żałoby, kir nigdy nie jest łatwym kolorem do noszenia, zarówno w stroju, jak i w sercu.