06.02.2023, 23:25 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.02.2023, 23:26 przez Trevor Yaxley.)
Cytat:Od tej chwili uprasza się o nieumieszczanie w KP informacji na temat bycia prefektem bądź członkiem domowej drużyny quidditcha i jednocześnie przypominamy o istnieniu tego tematu, w którym można sobie zarezerwować pozycję za czasów edukacji w Hogwarcie.Przychodzę w sprawie ogłoszenia, z którego treścią się nie zgadzam. Uważam, że właśnie karta postaci jest po to aby zamieścić w niej wszystkie dotyczące jej informacje nawet tego typu. Piszę to ze swojego punktu widzenia i posiadania postaci z takim zapisem w karcie. W świetle tego ogłoszenia konieczność wprowadzenia tych poprawek moim zdaniem to zbyt duża ingerencja ze strony ekipy forum w kreację mojej postaci z zaakceptowaną kartą. W przypadku tej postaci wykorzystałem nawiązanie do Quidditcha dla podkreślenia stosunku jego rodziny do programu nauczania w Hogwarcie i aktywności fizycznej.
W związku z powyższym - jeśli ktoś ma takie informacje w KP, to prosimy o kontakt z moderacją, w celu naniesienia stosownych poprawek.
Tworzę też Notta, zawodowego gracza Quidditcha i po prostu mam nie pisać o czymś tak istotnym dla postaci jak granie w szkolnej drużynie? Kiedy to właściwie początek kariery sportowej tej postaci. Rozumiem, czemu ma służyć to ogłoszenie, zapobieganiu powstawaniu sporów, ale ograniczanie graczy to zły kierunek.