Lista sesji letnich
Sesje dzielą się na dwie kategorie: sesje zamknięte, czyli wstępniaki pisane dla osób, które załapały się w moje ramy kwalifikacyjne (mieszkaniec lub stały bywalec Doliny Godryka, Śmierciożerca, naukowiec lub osoba zaangażowana w ten wątek w wyniku wcześniejszego wejścia do Kniei), a także sesje otwarte, do których może dołączyć każda chętna do tego osoba. Sesje otwarte działają w taki sposób jak w pierwszej części wydarzenia - kto pierwszy napisze posta, ten decyduje o jego dalszym przebiegu i dobiera sobie współgraczy. Żadna z tych sesji nie posiada fabularnej daty - to wy ją nadajecie (a więc musi zostać umieszczona w pierwszym poście rozgrywki).
Wątki zamknięte - Polowanie na widma:
Brak jakiejkolwiek reakcji na oznaczenie (wystarczy krótko poinformować mnie o chęci rozgrywki) będzie skutkował anulowaniem sesji lub przekazaniem jej komuś innemu. Jeżeli wasz współgracz nie odpowiada, nie gra, nie odpisuje - dajcie mi znać.
Wątki zamknięte - Polowanie na widma:
- Kołysanka dębów dla Roselyn, Ambroise i Samuela
- Przebudzenie dla Millie, Bertiego i Perseusa
- Zamknij oczy i powtórz: to nie dzieje się naprawdę dla Juliena, Erika i Dory
- Aegishjalmur dla Hjalmara i Giovanniego
- Zew dla Faye, Nikolaia i Thomasa
- Kotom i Szkotom wydaje się, że wszystko im się należy dla Lorraine i Victorii
- Mortilentia Devoratrix dla Peregrinusa i Scylli
- Światło na niebieskim końcu widma dla Sebastiana i Laurenta
- Kocie sekrety dla Brenny, Quintessy i Morpheusa
Brak jakiejkolwiek reakcji na oznaczenie (wystarczy krótko poinformować mnie o chęci rozgrywki) będzie skutkował anulowaniem sesji lub przekazaniem jej komuś innemu. Jeżeli wasz współgracz nie odpowiada, nie gra, nie odpisuje - dajcie mi znać.
Po rozpoczęciu wątku zgłoś go tutaj
Rozgrywany wątek i wszystkie dodatkowe sesje i listy pisane wokół niego może zgłosić jedna osoba (czyli jeden gracz zgłasza to w imieniu wszystkich zaangażowanych - nie ma potrzeby dublowania tych informacji). Post dodany w tym wątku można edytować i uzupełniać w miarę postępów fabularnych. Proszę o zgłaszanie wszystkiego tuż po rozpoczęciu, żeby było mi łatwiej śledzić wasze poczynania.
Kod:
[b]Wątek:[/b] [url=link]nazwa wątku (przypisanego scenariusza)[/url]
[b]Postaci biorące udział:[/b] wypisz wszystkie
[b]Krótkie streszczenie:[/b] uzupełnij po zakończeniu