• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Sekrety Londynu Szpalta Zakończone Zakończone Wydarzenia Pozafabularne Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal

Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal
corbeau noir
— light is easy to love —
show me your darkness
krew
genetyka
zawód
Gdyby Śmierć przybrała ludzką postać, wyglądałaby jak Perseus; wysoki i szczupły, o kredowym licu oraz zapadniętych policzkach. Pojedyncze hebanowe kosmyki opadają na czoło mężczyzny; oczy zaś, czarne jak węgiel z jadeitowymi przebłyskami, przyglądają się swym rozmówcom z niepokojącą natarczywością. Utyka na prawą nogę, w związku z czym jego stały atrybut stanowi mahoniowa laska z głową kruka.

Perseus Black
10.01.2025, 03:07  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.01.2025, 20:45 przez Perseus Black.)  
[Obrazek: 04d6772d245b7ea0e2eb716f5bb48633.jpg]

Kocham swój komputerek, bo mam tam wszystkich
kolegów od pisania pięknych fabuł
  Loffki

Drodzy Soloni,

Nie wiem nawet kiedy minęły te dwa lata, mam wrażenie, jakbym zaczynała pierwsze fabuły na solu wczoraj (i biorąc pod uwagę, że wciąż mam otwarte wątki z 2022, to coś może w tym być XDD), but HERE WE ARE. Dziękuję za dobrą zabawę i mam nadzieję, że spotkamy się w podobnym gronie za rok Serduszko

xoxo

Patrzę

Na to, jak twój blask odbija się w śniegu: Baldwin, nie mam pojęcia jak ubrać to w słowa, po prostu cała jego kreacja jest cudowna i ciągnie mnie jak ćmę do ognia | klik
Na to, jak rozświetlasz noc: Charles, cudowny chłopiec, pełen energii, a przy tym sprawia wrażenie nieco naiwnego, ogólnie to bardzo pocieszna postać, jak wbija do tematu to w mojej głowie gra ten wesoły soundtrack z Undertale | klik
Na to, jak zamrażasz serca: Rodolphus, bo opanował sztukę manipulacji i nie waha się jej wykorzystywać, może trochę trąci od niego socjopatią BUT I LOVE HIM AND I CAN FIX HIM | klik
Na to, jak przełamujesz lód: Mabel, słoneczko najcudowniejsze, bardzo mnie wzrusza relacja z Samem i to, jak przechodzi z pana Sama do tato | klik
Na to, jak całujecie się pod jemiołą: Scarlett i Baldwin, lubię Was czytać i shipuje mocno, absolutnie kocham za zdanie Myślałam, że jesteś tylko szalony, a ty jesteś artystą, jeszcze gorzej | klik
Na to, jak iskrzycie: Isaac i Enzo, bo jesteście zgranymi ziomkami i Wasza dynamika wywołuje uśmiech, pozdrawiam i całuję | klik
Na to, jak topniejecie: Desmond i Oleander, bo nic między wami nie jest czarnobiałe i jest tyle niedopowiedzeń i ukrytych emocji, przez które się kłócicie i AAAAA | klik
Na to, jak lepisz ze śniegu: The Lightbringer, minimalistyczne, ale za to mówiące bardzo wiele o postaci + ogólnie cała kreacja Jima i piękne posty zasługują na wyróżnienie | klik

Czuję

Oczarowanie: Laurentem, który swoim jednym spojrzeniem rzucił Perseusa na kolana | klik
Rozbawienie: kiedy piszę z Desmondem i on jest autystyczny, a Severine po prostu jest walnięta i przez to robi się niezręcznie | klik
Honorable mention: Elliott i Stowarzyszenie Błękitnych Koszul, ubolewam nad tym, że nie udało nam się tego dokończyć | klik
Smutek: wględem Millie, roztrzaskanej duszy, której Perseus bardzo chciałby pomóc, ale nie do końca wie jak | klik
Siłę: w towarzystwie Rodolphusa, który pomógł Perseusowi uwierzyć, że życie wcale nie wymyka mu się z rąk i że nie jest sam | klik
Nadzieję: w związku z Louvainem, bo przecież obiecał, że będzie chronił Severine i ich syna | klik 

adnotacja moderatora
Wpisane do arkusza - niemal wszystko to duble.

[Obrazek: 2eLtgy5.png]
if i can't find peace, give me a bitter glory

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wątek zamknięty  Dodaj do kolejeczki 

Wiadomości w tym wątku
Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 20.12.2024, 00:25
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Atreus Bulstrode - 21.12.2024, 11:51
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Vakel Dolohov - 23.12.2024, 01:18
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Baldwin Malfoy - 23.12.2024, 10:32
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Lorraine Malfoy - 23.12.2024, 11:03
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Morpheus Longbottom - 23.12.2024, 11:36
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Rodolphus Lestrange - 23.12.2024, 14:34
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Stanley Andrew Borgin - 23.12.2024, 20:04
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Geraldine Greengrass-Yaxley - 24.12.2024, 09:55
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eden Lestrange - 30.12.2024, 00:43
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Laurent Prewett - 30.12.2024, 00:54
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Brenna Longbottom - 30.12.2024, 12:17
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Peregrinus Trelawney - 30.12.2024, 22:28
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Victoria Lestrange - 31.12.2024, 16:49
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Scarlett Mulciber - 01.01.2025, 10:14
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Millie Moody - 03.01.2025, 15:18
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 03.01.2025, 16:57
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Perseus Black - 10.01.2025, 03:07
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Ambroise Greengrass-Yaxley - 10.01.2025, 23:19
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Daphne Lestrange - 11.01.2025, 01:39
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Thomas Figg - 11.01.2025, 19:38
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Erik Longbottom - 11.01.2025, 19:47
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 12.01.2025, 22:45
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 13.01.2025, 00:15
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 19.01.2025, 05:32

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa