31.10.2022, 13:33 ✶
(30.10.2022, 09:13 )Florence Bulstrode napisał(a): Co do sygnatury, pozwolę sobie wtrącić - miałam ten sam problem i okazało się, że błąd wywoływały znaki specjalne. Kiedy skasowałam z tekstu "", : oraz - nagle zadziałał. (Nie jestem pewna, który z nich wywalał 403, chyba "", ale możliwe, że pozostałe też.)
Tak, faktycznie nie mogłam napisać apostrofu, a bez niego już przeszło.
Ale ja tu z jeszcze jednym pytaniem, dotyczącym tym razem poważniejszych spraw :p A dokładnie, zastanawiam się jak w praktyce działa klątwa żywiołów (chyba że to gdzieś jest opisane poza spisem przewag i zawad, to wtedy proszę o info gdzie bo nie znalazłam ;.; ).
1. Czy w przypadku żywiołu ognia ciało postaci jest poparzone tylko przy krytycznej porażce, a przy reszcie rzutów postać nie odczuwa jego negatywnych skutków? Czy jak dotknięty klątwą wejdzie w ten ogień to tak czy siak się poparzy i on działa na niego jak na normalnego człowieka?
2. W opisie słabego sukcesu jest napisane: "moc żywiołu pokrywa jedynie ciało postaci nie krzywdząc nikogo wokół." Czyli rozumiem, że żywioł pokrywa ciało tylko w wypadku słabego sukcesu, a przy reszcie wyników już nie? I co w takim wypadku dzieje się z ubraniami, które postać ma na sobie?
3. Na czym dokładnie polega kontrola żywiołu przy krytycznym sukcesie? Mogę wybrać czy ogień zaatakuje, czy nie?
some people are such treasures that you really
just wanna bury them
just wanna bury them
Generalnie jak zakładałam konto na forum planowałam zrobić członka rodziny Zabini, finalnie jednak zdecydowałam się na Burke'a. Na discordzie nie mogę sama zmienić nazwy (mimo, że zmieniłam tutaj na poprawną) i nadal widnieje na kanale jako Elijah Zabini (moje konto to odyseja#7456). Być może z tego powodu nie jestem też w grupie naśladowców na discordzie. Czy mogłabym poprosić o zmianę albo wskazówkę jak mogę zmienić to sama? Z góry dziękuję za pomoc!