Szanowny Panie Longbottom,
proszę mi wybaczyć nachalność, ale przyszło mi do głowy, że może to być dość istotna informacja. Otóż bardzo źle znoszę klasyczną teleportację.
proszę mi wybaczyć nachalność, ale przyszło mi do głowy, że może to być dość istotna informacja. Otóż bardzo źle znoszę klasyczną teleportację.
Panie Longbottom,
niestety, z racji na zbliżające się święto oraz wiążący się z nim natłok zleceń, nie jesteśmy obecnie w stanie zrealizować kolejnych zamówień na świece. Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuacje. Polecam ponadto odwiedziny w sklepie pani Macmillan na Pokątnej. Zaręczam, że oferowane tam produkty są przyzwoite pod względem jakości wykonania. Ze swojej strony, chcąc w jakimś stopniu zrekompensować panu tę niedogodność, dołączam do wiadomości opakowanie 4 niewielkich świeczek o właściwościach relaksacyjnych.
Dziękuje za pamięć w kontekście dawnych powiązań z Departamentem Tajemnic. Nie jestem jednak na ten moment zainteresowany czymkolwiek, co wiązałoby się z pracą dla Ministerstwa Magii. Proszę jednak przekazać moje serdeczne pozdrowienia Gregory’emu Bulstrode.
![[Obrazek: 0f7453222b7be3fb784ed55a0721f783.jpg]](https://i.pinimg.com/564x/0f/74/53/0f7453222b7be3fb784ed55a0721f783.jpg)