• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
1 2 3 4 5 6 Dalej »
Trzpiotka - sowa Lyssy

Trzpiotka - sowa Lyssy
Czarodziej
Let's start a fire
sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Brygadzista
Ciemne włosy i niebieskie oczy. Wysoki, na oko 180 cm wzrostu. Młody, z gładko ogoloną twarzą i wiecznie znudzonym wyrazem twarzy. Uśmiech iście cwaniacki, sugerujący złośliwość.

Aidan Parkinson
27.02.2026, 14:26  ✶  
20.09.1972,

Głupio wyszło. Sorry.

A

Do liściku dołączony był ogromny bukiet róż oraz książka "Mój znajomy jest idiotą - poradnik jak radzić sobie z debilami", napisana przez jakiegoś nieznanego pisarza. Do książki dołączono karteczkę: "Jak przeczytasz to może jeszcze będziesz chciała się spotkać, żeby wypróbować te pro tipy?"
nerd and proud
jednym okiem w przyszłość, drugim w zaświaty
sława
III
krew
półkrwi
genetyka
jasnowidz
zawód
Asystent, "Prawa Czasu"
Nadchodzi spowity smrodem dymu papierosowego. Na pierwszy rzut wygląda porządnie, codzienna elegancja w neutralnych kolorach… niekiedy może nieco wymięta. To zależy, ile spał, a cienie pod zielononiebieskimi oczami odznaczające się na cerze bladej jak prześcieradło podpowiadają, że niewiele. Palce poznaczone tu i tam rozmazanym atramentem, ugina się pod ciężarem ulubionej skórzanej torby, w której jest… wszystko. Średniego wzrostu (179 cm) postać młodego mężczyzny koronuje imponująca burza czarnych loków, które niewątpliwie są jego największą ozdobą.

Peregrinus Trelawney
03.03.2026, 19:26  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.03.2026, 19:27 przez Peregrinus Trelawney.)  
Odpowiadam na ten list, który nie miał daty, więc i ja nie daję.

Najjaśniejsza gwiazda na niebie to Syriusz. Zważywszy jednak na porę roku, wydaje mi się bardziej prawdopodobne, że widziałaś Wegę. Syriusza najlepiej widać będzie dopiero za parę miesięcy, bliżej końca grudnia.
Jeśli jednak zapytają Cię poza Prawami Czasu o londyńskie niebo, warto odpowiedzieć: Vakel Dolohov ;)
Peregrin

źródło?
objawiono mi to we śnie
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Strony (3): « Wstecz 1 2 3

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa