29.05.2023, 22:51 ✶

Wysoka (177 centymetrów) i niekształtna; wąska talia, niemalże płaska klatka piersiowa, szerokie ramiona oraz krzywe, bocianowate nogi zaskarbiły jej w szkolnych latach niechlubne przezwisko - oset. Jej miodowe włosy, jeśli nie potargane, upięte są w niedbały kok, zaś spojrzenie błękitnych oczu kryje w sobie zmęczenie. Poza tym nosi się elegancko, choć mało kobieco, lubując się w idealnie skrojonych garniturach.
Burza czarno-srebrnych loków, blade lico, gwiazdozbiory piegów. Oleander jest młodym mężczyzną o 183 centymetrach wzrostu i nienagannej posturze. Jego oczy zmieniają kolor w zależności od nastroju, dnia, pogody, miesiąca - lawiruje pomiędzy odcieniami z pomocą metamorfomagii. Dłonie ma smukłe, palce długie. Nosi biżuterię i kolczyki, ale zazwyczaj tylko wieczorami bądź na występy. Gustuje w perłach, złocie i szafirach. Na pierwszy rzut oka uśmiechnięty, pełny życia i pasji młody człowiek, który nie stroni od tłumów i rozgłosu.
29.05.2023, 23:27 ✶
Stara raszplo Servus Servus Pamiętasz jak byliśmy z rodzicami w Wiedniu i wszyscy się witali, a ty durna myślałaś, że Cie ci wszyscy Austriacy znali? Wspaniałe wspomnienie z wakacji. Dziękuje za pamięć! Koszula jest okropna, oddam ją dla potrzebujących, niech coś mają od życia, pewnie nigdy nie dotykali takiego dobrego materiału. Sygnet jest niesamowicie dobrze wykonany, za co jestem wdzięczny, ale wiesz, że nie lubię zbytnio białego złota. Moje ulubione kamienie to szafiry. Onyksy są czarne jak Twoja dusza, więc przynajmniej będą mi o Tobie przypominać (moja to co najwyżej kawa z mlekiem przecież). Kochaniutkie z Twojej strony, że pamiętałaś o urodzinach Twojego najlepszego, najzdolniejszego i najukochańszego młodszego brata w swoim zawalonym nudnymi papierami życiu. ♡ Olek wiadomość pozafabularna List napisany był ciemnogranatowym atramentem, odcień wpadający w pruski błękit. Nie było daty, bo Oleander zapewne nie ma pojęcia czy wciąż jest 9 Marca czy już dzień później.“ Remembering is the perpetual curse. The recollections are colossal, ambiguous and changeable. ”
♦♦♦
Burza czarno-srebrnych loków, blade lico, gwiazdozbiory piegów. Oleander jest młodym mężczyzną o 183 centymetrach wzrostu i nienagannej posturze. Jego oczy zmieniają kolor w zależności od nastroju, dnia, pogody, miesiąca - lawiruje pomiędzy odcieniami z pomocą metamorfomagii. Dłonie ma smukłe, palce długie. Nosi biżuterię i kolczyki, ale zazwyczaj tylko wieczorami bądź na występy. Gustuje w perłach, złocie i szafirach. Na pierwszy rzut oka uśmiechnięty, pełny życia i pasji młody człowiek, który nie stroni od tłumów i rozgłosu.
29.05.2023, 23:55 ✶
Wijąca się zapyziała pijawo Siostro moja najdroższa, Skąd ty w ogóle wiesz o jakichś mugolskich punktach i do czego one służą, masz jakieś koleżanki albo kolegów o brudnej krwi? I nie zgubiłem się, zostałem w kawiarni i prosiłem o więcej lodów, mówiąc, że rodzice z siostrą wyszli jedynie zapalić. Ojciec o mnie zapomniał, tak jak o Tobie na szczycie góry we Francji. Musisz mieć po nim pamięć. Prędzej w kolorze Twoich wyłażących, jak Leachowi z gaci słoma, włosów, skoro już chcemy doprecyzować tę barwę. Olek
PS. Nie zaniedbuj się tam z włosami, ostatnio jak cię widziałem wyglądały na za długie. Wolałbym uniknąć bycia nazywanym 'bratem królowej rozdwojonych końcówek'. “ Remembering is the perpetual curse. The recollections are colossal, ambiguous and changeable. ”
♦♦♦
187 cm wzrostu, blond włosy i niebieskie oczy. Ubrany elegancko, od linijki, głównie w beże, brązy i błękity. Pachnie subtelnymi, cytrusowymi perfumami. Rzadko pokazuje emocje, mówi szybkim, oschłym monotonem. Porusza się spokojnie, dumnie i sztywno.
22.08.2023, 21:04 ✶
Droga Severine, Jestem zainteresowany uzyskaniem dyskretnej, fachowej porady prawnej. Czy byłabyś dostępna w najbliższym czasie na spotkanie w celu omówienia szczegółów? Jeśli tak, byłbym wdzięczny za wskazanie dogodnego terminu oraz miejsca. Z pozdrowieniami,
Desmond A. Malfoy Zimna cera i jeszcze chłodniejsze spojrzenie. Kruczoczarne włosy i onyksowe tęczówki bardzo wyraźnie kontrastują ze skórą bladą jak kreda. Buta oraz wyższość wylewa się z każdego gestu i słowa. Mierzy 187 centymetrów o szczupłej sylwetce, która coś jeszcze pamięta ze sportowych czasów. W godzinach pracy zawsze ubrany elegancko, zaczesany, a swoje tatuaże ukrywa pod zaklęciami transmutacji. Po godzinach najczęściej nosi się w skórzanych kurtkach i ciężkich butach.
24.08.2023, 11:18 ✶
Droga Severine, gdyby każda moja fanka była tak słodka jak Ty, umarłbym na cukrzycę. Oczywiście, że dam radę, dla Ciebie zawsze znajdę tyle czasu ile zechcesz. ściskam,
Lou Zimna cera i jeszcze chłodniejsze spojrzenie. Kruczoczarne włosy i onyksowe tęczówki bardzo wyraźnie kontrastują ze skórą bladą jak kreda. Buta oraz wyższość wylewa się z każdego gestu i słowa. Mierzy 187 centymetrów o szczupłej sylwetce, która coś jeszcze pamięta ze sportowych czasów. W godzinach pracy zawsze ubrany elegancko, zaczesany, a swoje tatuaże ukrywa pod zaklęciami transmutacji. Po godzinach najczęściej nosi się w skórzanych kurtkach i ciężkich butach.
15.09.2023, 09:13 ✶
Serweteczko, pozwy są dobre dla przekupek na Carkitt Market. Mężczyźni załatwiają te sprawy inaczej. A śmierci nie będzie, to pojedynek na zasadach klubu; dopuszczone są wyłącznie zaklęcia rozbrajające. Zarezerwuje dla Ciebie miejsce, zapraszam na pokaz deratyzacji. ściskam,
Lou Wyzywająco ubrany mugolak, od razu sprawiający wrażenie ekscentrycznego (w wyraźnie prowokatywny sposób) lub wywodzącego się z nizin społecznych. Ma 176 centymetrów wzrostu. Ciemnobrązowe oczy. Włosy czarne, kręcone - w gorsze dni chodzi roztrzepany i skołtuniony, w lepsze, po zastosowaniu Ulizanny na mokre strąki, wygląda tak bajecznie, że masz ochotę zatopić palce w puszystych loczkach. Ma przebite uszy i wiele tatuaży. Najbardziej charakterystyczne z nich znajdują się na plecach (wielkie, anielskie skrzydła) i kroczu (długi, chiński smok oplatający jego przyrodzenie i uda). Do tego ma wiele blizn od ran kłutych i zaklęć, a także samookaleczeń. Sporo z nich to ślady po przypalaniu papierosami. Ze względu na daltonizm monochromatyczny ubiera się wyłącznie na czarno. Przy pasku nosi sznurki, łańcuchy, noże, czasami kombinerki i inne narzędzia, których używa do pracy. Jest człowiekiem bardzo wysportowanym, jego ciało jest wyrzeźbione, ale nigdy nie skupiał się na budowaniu masy i siły mięśniowej. Ma 32 lata, ale uzależnienie od substancji odurzających i alkoholu sprawia, że jest wizualnie o kilka lat starszy.
27.11.2023, 01:42 ✶
Przemyślałem to. Chcę dwie pary lusterek dwukierunkowych, w identycznym lub podobnym rozmiarze. Przynieś mi je za tydzień, będę wieczorem tam, gdzie się spotkaliśmy w maju. Jeżeli będą działały i miały odpowiednio trwałe zaklęcie to mamy deal. Crow mostly void, partially stars.
08.07.2024, 22:17 ✶
Servetino, Nie. Nie pozdrawiam,
Oleander
PS. Jadę za dwa dni do Wiednia, bo mam koncert, potem Mediolan, a ostatecznie myśle o Maroku. Nie mam ochoty na żadne rozmowy. PS2. Czemu rozmawiasz z Desmondem? “ Remembering is the perpetual curse. The recollections are colossal, ambiguous and changeable. ”
♦♦♦
08.07.2024, 22:28 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.07.2024, 22:29 przez Oleander Crouch.)
Aha. Wiem, mieszkasz trochę za blisko mugoli jak na mój gust. Może lepiej u mnie jeżeli już mi się zachce. Olek
PS. Będę robił wszystkie te rzeczy poza ostatnią, a co do portfela to zapłacą za mnie. Dodatkowo znajdywanie sobie towarzyszy (nie)doli na jedną noc. Muzyka zbliża. PS2. A to nicpoń. Nie odezwę się do niego dlużej niż zakładałem. PS3. Czy mówił o mnie ? “ Remembering is the perpetual curse. The recollections are colossal, ambiguous and changeable. ”
♦♦♦
08.07.2024, 22:48 ✶
Za kogo ty mnie masz? Prowadzam się lepiej niż ty. Skoro już o tym, weź, na pewno się przyda. Nie dziękuj. Do listu dołączony był eliksir antykoncepcyjny. “ Remembering is the perpetual curse. The recollections are colossal, ambiguous and changeable. ”
♦♦♦
|
|