24.07.2023, 20:55 ✶
Trzecia z kolei sowa, która reaguje wyłącznie na imię "Pawian".
187 cm wzrostu, blond włosy i niebieskie oczy. Ubrany elegancko, od linijki, głównie w beże, brązy i błękity. Pachnie subtelnymi, cytrusowymi perfumami. Rzadko pokazuje emocje, mówi szybkim, oschłym monotonem. Porusza się spokojnie, dumnie i sztywno.
24.07.2023, 20:55 ✶
Trzecia z kolei sowa, która reaguje wyłącznie na imię "Pawian".
Gdyby Śmierć przybrała ludzką postać, wyglądałaby jak Perseus; wysoki i szczupły, o kredowym licu oraz zapadniętych policzkach. Pojedyncze hebanowe kosmyki opadają na czoło mężczyzny; oczy zaś, czarne jak węgiel z jadeitowymi przebłyskami, przyglądają się swym rozmówcom z niepokojącą natarczywością. Utyka na prawą nogę, w związku z czym jego stały atrybut stanowi mahoniowa laska z głową kruka.
24.07.2023, 21:07 ✶
Desmondzie, Ptaszki ćwierkają, że osiągnąłeś wystarczającą dojrzałość, aby dołączyć do Stowarzyszenia Błękitnych Koszul. W związku z tym zapraszam Cię na najbliższe spotkanie naszej organizacji, która odbędzie się w domu Elliotta w najbliższy piątek o godzinie dwudziestej. P. Black
P.S. Obowiązują błękitne koszule. P.P.S. Myszoskoczek. ![]() ![]() if i can't find peace, give me a bitter glory Burza czarno-srebrnych loków, blade lico, gwiazdozbiory piegów. Oleander jest młodym mężczyzną o 183 centymetrach wzrostu i nienagannej posturze. Jego oczy zmieniają kolor w zależności od nastroju, dnia, pogody, miesiąca - lawiruje pomiędzy odcieniami z pomocą metamorfomagii. Dłonie ma smukłe, palce długie. Nosi biżuterię i kolczyki, ale zazwyczaj tylko wieczorami bądź na występy. Gustuje w perłach, złocie i szafirach. Na pierwszy rzut oka uśmiechnięty, pełny życia i pasji młody człowiek, który nie stroni od tłumów i rozgłosu.
27.07.2023, 16:18 ✶
Des!! Ten model Pawiana jest naprawdę ładny, zabrałem mu jedno pióro. Nie wymieniaj go na nowego Pawiana jeszcze, chce sobie na niego popatrzeć. Olek
“Why can't I try on different lives, like dresses, to see which one fits best?”
♦♦♦
William zdaje się mieć głowę w obłokach przy swoich 185 centymetrach wzrostu i wiecznie nieobecnym spojrzeniu. Burza kręconych, czarnych włosów wydaje się niezdatna do zaczesania, zazwyczaj towarzyszy jej też lekkie zmarszczenie brwi; w zamyśle, skoncentrowaniu. Skrępowany w towarzystwie mówi zbyt wiele lub za mało. Często zapomina o skarpetkach (czasami nawet o butach) czy jak wiąże sie krawat, nierzadko zapina nierówno koszule (myli guziki). Mówi dość szybko, więc czasami trudno zrozumieć zlewające się ze sobą słowa, ewentualnie nie kończy myśli, więc trzeba go ciągnąć za język.
17.08.2023, 02:22 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.08.2023, 02:30 przez William Lestrange.)
Desmondzie, tak jak uzgodniliśmy wcześniej z Twoim ojcem, możesz zjawić się u mnie i Eden w te środę, w godzinach popołudniowych. Przyjdź o której Ci pasuje, ja i tak będę w domu, Twoja kuzynka zapewne nie. Jest zajęta kobietą. Tak czy siak, do zobaczenia, William Lestrange
Sometimes, I wonder if I should be medicated;
If I would feel better just lightly sedated Wysoka (177 centymetrów) i niekształtna; wąska talia, niemalże płaska klatka piersiowa, szerokie ramiona oraz krzywe, bocianowate nogi zaskarbiły jej w szkolnych latach niechlubne przezwisko - oset. Jej miodowe włosy, jeśli nie potargane, upięte są w niedbały kok, zaś spojrzenie błękitnych oczu kryje w sobie zmęczenie. Poza tym nosi się elegancko, choć mało kobieco, lubując się w idealnie skrojonych garniturach.
22.08.2023, 22:13 ✶
Desmondzie, Przyjdź do mnie jutro po 20. Przynieś wino i jakieś kwitnące zielsko z parku, żeby ta stara prukwa którą mam za ścianą miała co przeżywać przez najbliższy tydzień. Milion całusów, Severine Drobniutka, choć wysoka na 177 centymetrów wzrostu, o popielatych włosach. Śmiech przywodzący na myśl świergot ptaków. Śpiewny, uroczy głos. Choroba objawia się u niej srebrnymi tęczówkami i wędrującym rumieniem.
Niziutka, mierząca sobie 158cm, kobieca figura, którą zawsze podkreśla fantazyjnymi i naprawdę drogimi kreacjami. Krótkie blond włosy zawsze nosi rozpuszczone.
Z uśmiechem przylepionym do warg, wygląda jakby pływała w obłokach, choć gdy się jej dłużej przyjrzysz, w piwnych oczach dostrzeżesz burzę.
13.11.2023, 19:19 ✶
Desmondzie, Co prawda podczas naszego pierwszego spotkania nie przeszliśmy oficjalnie na "ty", ale mam nadzieję, że mi wybaczysz tę małą impertynencję... Nie ukrywam, że bardzo ubolewam nad tym, że przerwano naszą rozmowę. Co powiesz na jej kontynuację przy winie w piątek po pracy? Tym razem bez żadnych rozpraszaczy. Mam nadzieję, że wciąż mnie pamiętasz, Diana Mulciber Chwasty trzeba wyrywać.
Niziutka, mierząca sobie 158cm, kobieca figura, którą zawsze podkreśla fantazyjnymi i naprawdę drogimi kreacjami. Krótkie blond włosy zawsze nosi rozpuszczone.
Z uśmiechem przylepionym do warg, wygląda jakby pływała w obłokach, choć gdy się jej dłużej przyjrzysz, w piwnych oczach dostrzeżesz burzę.
11.12.2023, 12:48 ✶
Desmondzie, Dziękuję za szybką odpowiedź. Z przyjemnością potwierdzam, że sobota po południu jest dla mnie dogodnym terminem. Jeżeli chodzi o cel i charakter rozmowy - mam nadzieję, że nie rozczaruję Cię pisząc, iż najzwyczajniej w świecie chciałabym Cię bliżej poznać, bowiem wydaje mi się, że łączy nas więcej, niżeli mogłoby się wydawać na pierwszy rzut oka. Co powiesz na kolację? Pozdrawiam Gorąco Diana Mulciber
Chwasty trzeba wyrywać.
Gdyby Śmierć przybrała ludzką postać, wyglądałaby jak Perseus; wysoki i szczupły, o kredowym licu oraz zapadniętych policzkach. Pojedyncze hebanowe kosmyki opadają na czoło mężczyzny; oczy zaś, czarne jak węgiel z jadeitowymi przebłyskami, przyglądają się swym rozmówcom z niepokojącą natarczywością. Utyka na prawą nogę, w związku z czym jego stały atrybut stanowi mahoniowa laska z głową kruka.
20.05.2024, 18:35 ✶
Londyn, 05.07.1972
![]() Więcej informacji o wydarzeniu wkrótce ![]() ![]() if i can't find peace, give me a bitter glory Burza czarno-srebrnych loków, blade lico, gwiazdozbiory piegów. Oleander jest młodym mężczyzną o 183 centymetrach wzrostu i nienagannej posturze. Jego oczy zmieniają kolor w zależności od nastroju, dnia, pogody, miesiąca - lawiruje pomiędzy odcieniami z pomocą metamorfomagii. Dłonie ma smukłe, palce długie. Nosi biżuterię i kolczyki, ale zazwyczaj tylko wieczorami bądź na występy. Gustuje w perłach, złocie i szafirach. Na pierwszy rzut oka uśmiechnięty, pełny życia i pasji młody człowiek, który nie stroni od tłumów i rozgłosu.
04.06.2024, 00:27 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.06.2024, 00:30 przez Oleander Crouch.)
— |
|