Co robią Uzdrowiciele w kuchni?
Leczo.
beauty and terror
just keep going
no feeling is final
Brenn,
Tak, widziałam artykuł. Nie byłam tylko pewna czy masz na myśli tamtych zaginionych czy kolejne ofiary. Potrzebujecie jakiejś pomocy?
Biorąc pod uwagę jak skończył poprzedni wybranek moich rodziców, to bym się nie zdziwiła, gdyby chcieli to maksymalnie przyspieszyć, żeby nie było powtórki. Och, znając matkę to chciałaby, żebym przymierzyła suknię, tak, tylko nie będzie mi się ona podobać, więc ja już przygotowuję się na tym polu na wojnę w domu, hehe. I moja matka pewnie też ma tego świadomość, więc będzie to przeciągać najbardziej jak się da.
Mogło być gorzej, Brenn, naprawdę. Ale dzięki! Pytałaś bo jesteś spragniona imprezy, a konkretnie ślubów, i chcesz sobie zaklepać termin?
Brenn,
Jeżeli tylko potrzebujecie pomocy, zwłaszcza z dziedziny rozpraszania, to chętnie wam pomogę.
Tak, to będzie moja suknia ślubna i mój ślub, dlatego nie zamierzam jej odpuścić i przewiduję trzaskanie drzwiami i latające talerze. Ale dziękuję, jak będzie aż tak źle to będziesz moją ostatnią deską ratunku!
Hehehehe, to też zapamiętam. Ale naprawdę nie jest tak źle, ostatnio było gorzej, serio.