• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
    • Kalendarium
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
1 2 3 4 5 … 7 Dalej »
Sowa bo potem zapomnę

Sowa bo potem zapomnę
edytka rokłudowa
— you're insane —
GOD FORBID a girl
carry on her FAMILY LEGACY

sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
amnezjatorka
mocny, niedbały makijaż oczu | długie, najczęściej rozpuszczone włosy prawie zawsze w nieładzie | neutralny wyraz twarz | dołeczki, gdy się uśmiecha | lekko odstające uszy | budowa szczupła, ale i kobieca | 170 cm wzrostu | blada skóra bez skazy oraz rumieńców | drogie szaty w kolorze głębokiej czerwieni, zieleni lub czerni | dużo pierścieni oraz srebrnych bransolet | pachnie świeżym praniem, owocami, ale i odrobiną dymu papierosowego

Edith Rookwood
10.09.2026, 22:10  ✶  
24.10.72

Szanowny Panie Rowle,

Mam nadzieje, że pomimo natłoku pracy, znajdzie Pan czas na wykonanie mojego zamówienia, ale w związku z zbliżającym się Samhain, chciałabym zamówić u Pana zestaw gwoździ.

Z wyrazami szacunku,
Edith Rookwood

charm me. FURIOUSLY.
[Obrazek: 7a90f11105af48eb0dfbf06ddd0ce3052d8869b1.jpg]
torment me. IN DETAIL.
lover, not a fighter
sława
VI
krew
czysta
genetyka
oko uśpione
zawód
artysta sceniczny
175 cm wzrostu (na scenie wydawał się wyższy!) Pełna emocji twarz. Ciemne oczy i włosy, które zwykle pozostają w nieładzie. Goli się na gładko. Szczupły, ale umięśniony - zawodowy tancerz. Strój modny wśród mugolskiej młodzieży, czasami zgoła ekstrawagancki.

Hannibal Selwyn
11.09.2026, 21:21  ✶  
Londyn, 23.10.1972
Szanowny Panie,

Chciałbym złożyć zamówienie na dwa zestawy gwoździ żelaznych odpowiednich do wykorzystania podczas obchodów Samhain. Jeżeli potrzebna jest dedykacja imienna, to jeden z nich jest przeznaczony dla mnie, a drugi dla Jonathana Selwyna.

Dziękuję i pozdrawiam,
Hannibal Selwyn
Dr Jekyll & Mr Hyde
o dwóch takich, co podzieliły księżyc
sława
II
krew
półkrwi
genetyka
rozszczepieniec
zawód
stażystki w Mungu / kelnerki w mugolskim barze
Dość wysoka (173 cm) blondynka o niebieskich oczach. Wydaje się szczupła, ale w rzeczywistości jest dobrze umięśniona i szybko biega. Mówi z delikatnym akcentem. Najczęściej zakłada mugolskie ubrania, ceni sobie swobodę, ale na specjalne okazje ma kilka pięknych sukni i szat, odziedziczonych po matce.

Zelena Brekker
16.09.2026, 15:04  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.09.2026, 15:13 przez Zelena Brekker.)  
25.10.1972

Szanowny Panie Rowle,

chciałabym zamówić u Pana szatę stagnacji, jeśli znajdzie Pan trochę czasu.
Dołączyłam dokładne wymiary i adres dostawy.

Z poważaniem,
Zelena Brekker

@Seisyll Rowle
Pan Egzorcysta
here lies the abyss,
the well of all souls

sława
III
krew
półkrwi
genetyka
—
zawód
kapłan kowenu | egzorcysta ministerstwa magii
ciemnobrązowe oczy; rozszczep tęczówki prawego oka (źrenica w kształcie dziurki od klucza); czarne włosy; przeciętny wzrost 173 cm; zimne dłonie; często ubrany cieplej niż sugeruje pogoda; okulary do czytania; srebrny łańcuszek z sygnetem na szyi (w oczku znajduje się zasuszony kwiat z rodzinnego ogrodu); niespieszny chód; cichy, nieco niewyraźny głos

Sebastian Macmillan
16.09.2026, 23:43  ✶  

—28/10/1972—

Londyn, 28 października 1972

Szanowny Panie Rowle,

zwracam się do Pana z polecenia Pani Helloise, która z wielkim przekonaniem zapewniała mnie, że Pański warsztat słynie z rzetelności kunsztu, jakiego próżno szukać u innych rzemieślników. Zwłaszcza u tych, którzy urzędują obecnie w centrum magicznego Londynu.

Uznałem, że warto słowom Pana siostry. Jestem w nagłej potrzebie zdobycia kilku wytrzymałych, żelaznych gwoździ. Wprawdzie ufam, że wstawiennictwo Pani Księżyca uchroni nas przed powtórką z ubiegłych, burzliwych obchodów, ale przecież dodatkowe zabezpieczenia jeszcze nikomu nie zaszkodziły, prawda?

Będę wdzięczny za każdą pomoc, jaką zechce Pan okazać. Niech Pana praca przynosi owoce, a błogosławieństwo Matki towarzyszy Pańskim wysiłkom.

Pozdrawiam,

Sebastian Arterius Macmillan
kapłan kowenu Whitecroft
the web
Il n'y a qu'un bonheur
dans la vie,
c'est d'aimer et d'être aimé
sława
VI
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Szef OMSHM-u
187 cm | 75 kg | oczy szare | włosy płowo brązowe Wysoki. Zazwyczaj rozsądny. Poliglota. Przystojna twarz, która okazjonalnie cierpi na bycie przymocowana do osoby, która myśli, że pozjadała wszelkie rozumy.

Anthony Shafiq
17.09.2026, 11:19  ✶  

—28/10/72—

Olbrzymia harpia królewska dumnie i dostojnie przysiadła w miejscu, w którym rzemieślnik przyjmował ptaki z zamówieniami. Była wystarczająco syta, by nie stanowić zagrożenia dla towarzyszących jej ptaków pocztowych, niemniej z chęcią przyjęłaby mięsny kąsek, gdyby taki został jej zaoferowany.

Little Hangleton, 28 października 1972

Drogi Seisyllu,

mój list zapewne znajduje Cię w ferworze przygotowań do nadchodzącego sabatu, liczę jednak bardzo, że zdołałbyś wykuć dla mnie żelazny gwóźdź ochronny. Lazarus z wielką estymą wypowiadał się o Twoich zdolnościach kowalskich, duszę, że wykonany Twoimi dłońmi artefakt ponad wszelką wątpliwość zdoła ochronić moją osobę przed wpływem złośliwych dusz błąkających się pośród świętującej gawiedzi.

Jeśli planujesz tegoroczny sabat spędzać w Little Hangleton, w pogotowiu będę mieć dla Ciebie przedni rocznik wina – z oczywistych względów wolałem nie dawać butelki Ptolemeuszowi. Mam nadzieję, że nie sprawił kłopotów podczas doręczenia tego zamówienia.

Z pozdrowieniami,

Anthony J. Shafiq

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Strony (3): « Wstecz 1 2 3

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Spis Treści
Zakładki
Tryb normalny
Tryb drzewa