• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Sekrety Londynu Szpalta Zakończone Zakończone Wydarzenia Pozafabularne Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal

Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal
Chichot losu
I’m not looking for the knight
I’m looking for the sword
sława
V
krew
czysta
genetyka
widmowidz
zawód
detektyw BUM
Brązowe włosy, ciemne oczy, wzrost wysoki jak na kobietę, bo mierzy sobie około 179 centymetrów wzrostu. Twarz raczej sympatycznie ładna niż piękna, nie wyróżniająca się przesadnie i rzadko umalowana. Brenna porusza się szybko, energicznie, głos ma miły i rzadko go podnosi. Ubiera się różnie, właściwie to okazji - w ministerstwie widuje się ją w umundurowaniu albo w koszuli i garniturowych spodniach, kiedy trzeba iść gdzieś, gdzie będą mugole, w Dolinie w ubraniach, które ujdą wśród mugoli, a na przyjęcia i bale zakłada typowe dla tej sfery zdobione szaty lub suknie. W tłumie łatwo może zniknąć. Jeżeli używa perfum, to zwykle to jedna z mieszanek Potterów, zawierająca nutę bzu, porzeczki i cedru, a szamponu najczęściej jabłkowego, rzecz jasna też potterowskiego.

Brenna Longbottom
30.12.2024, 12:17  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.12.2024, 15:07 przez Brenna Longbottom.)  
Patrzę

Na to, jak twój blask odbija się w śniegu: ... mogłabym wpisać tutaj bardzo wiele postaci, bo jest kilka, których kreacja zasługuje na uznanie, ale moja nominacja wędruje do Basiliusa, bo uwielbiam kreację tej postaci i wszystkie złośliwostki, jakie padają w narracjach
Na to, jak rozświetlasz noc: ... Erik, za całokształt, sesja dobrana więc pierwsza lepsza z brzegu, bo chodzi ogólnie o to, w jaki sposób grany jest Erik – uwielbiam tę postać i rozgrywki z nią
Na to, jak zamrażasz serca: ... Stanley, mój ulubieniec po stronie mroku. To postać, która robi złe rzeczy, ale przy tym nie jest groteskowo zła, umie być zabawna, bez popadania w przesadę, a nie każdemu taki balans wychodzi. Dalej jesteś moim numerem trzy i cierpliwie czekam na odpis Szeroki uśmiech
Na to, jak przełamujesz lód: ... Heather, która na podlinkowanej sesji oznajmiła swojemu kochanie, że nie, nie lecą razem, bo ona musi wygrać, a poza tym wiele razy na sesjach wywołała uśmiech na moich ustach. Bardzo lubię kreację postaci Heath, jej wybuchowość i szczerość (i of course naszą relkę), a jest szczególnie zabawna w pakiecie z Cameronem (jak nie może być zbiorowa sesja to klik)
Na to, jak całujecie się pod jemiołą: ... Woody i Quintessa zejdźcie się w końcu znowu, CZEKAMY NA TO. Wahałam się przez chwilę, czy nie Mona i Icarus, bo to też urocza para, i też wracająca do siebie po latach albo Sauriel i Victoria, ale to uwodzenie na plaży zgrabną łydką sprawiło, że Woody i Tessa wygrali, a Sauriela i Vikę i tak już zgłoszono. Poza tym ogólnie uwielbiam i Woody'ego i Tessę, kocham, że dołączyliście do rodziny Serduszko
Na to, jak iskrzycie: ... Electra i Jessie - bo są uroczy razem (zresztą Jessie ogólnie jest uroczy - Ela też, ale z nią na razie niewiele pisałam Szeroki uśmiech) Mogłabym też dać Jessiego i Theo, ale niestety w ich wspólnej sesji byłam i ja, więc nie bardzo mogę wrzucić w tę kategorię. Jest sporo ciekawych relacji, sporo ich już jednak pojawiło się w poprzednich nominacjach, chciałabym więc wyróżnić te dwie postacie, które dotąd się nie przewinęły tak często, a są bardzo ciekawie kreowane
Na to, jak topniejecie: ... Morpheus i Vakel - bo potrafią perfekcyjnie zranić się nawzajem, nawet po tylu latach, a akcja z listami i z tortem to mistrzostwo
Na to, jak lepisz ze śniegu: ... Vincent Prewett - Jelonek ma totalny talent do ładnego układania takich rzeczy.
Czuję

Oczarowanie: ... Atreus, w sumie też za całokształt, ale wrzucam sesję, która była jedną z tych, których pisanie najbardziej mnie wciągnęło na forum i można powiedzieć, że mnie oczarowała. Lubię z tobą tworzyć różne historie
Rozbawienie: ... Basilius - kocham piątki trzynastego i każda sesja z tego cyklu okropnie mnie bawiła. Mówiłam już, że uwielbiam Basiliusa ogólnie, to tu dodam, że w naszych fabułach kocham, w jaki sposób chwytasz i rozwijasz to, co rzucę, i jak pięknie wrzucasz rzeczy od siebie, który z kolei ja mogę podchwycić
Smutek: ... Millie – kibicuję, by się jej ułożyło, bo panna Moody miota się teraz i próbuje znaleźć swoje miejsce. Wahałam się tutaj czy ona, czy Laurent - bo chłopakowi ostatnio ciężko było w życiu, a Florence bardzo by chciała, żeby wreszcie wszystko się u niego poskładało.
Siłę: …Ginny, za bycie towarzyszką włamów do grobowców. Przy Bren byłby to Erik (ale jego wpisałam tu rok temu), Heather i Dora, a u Charlotte Jonathan, ale tu już postacie albo multi graczy gdzieś wyróżniłam Serduszko
Nadzieję: ... Theo, Jessie i Rita, nie każcie wybierać mamie między dziećmi, skoro to i tak nie do ankietyxd  (A jak trzeba wybrać, to Theo, ale dlatego, że Jessie i multi Rity są w innych kategoriachJęzyczek) Cała trójka jest absolutnie urocza.

Don't promise to live forever. Promise to forever live while you're alive.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Wątek zamknięty  Dodaj do kolejeczki 

Wiadomości w tym wątku
Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 20.12.2024, 00:25
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Atreus Bulstrode - 21.12.2024, 11:51
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Vakel Dolohov - 23.12.2024, 01:18
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Baldwin Malfoy - 23.12.2024, 10:32
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Lorraine Malfoy - 23.12.2024, 11:03
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Morpheus Longbottom - 23.12.2024, 11:36
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Rodolphus Lestrange - 23.12.2024, 14:34
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Stanley Andrew Borgin - 23.12.2024, 20:04
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Geraldine Greengrass-Yaxley - 24.12.2024, 09:55
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eden Lestrange - 30.12.2024, 00:43
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Laurent Prewett - 30.12.2024, 00:54
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Brenna Longbottom - 30.12.2024, 12:17
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Peregrinus Trelawney - 30.12.2024, 22:28
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Victoria Lestrange - 31.12.2024, 16:49
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Scarlett Mulciber - 01.01.2025, 10:14
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Millie Moody - 03.01.2025, 15:18
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 03.01.2025, 16:57
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Perseus Black - 10.01.2025, 03:07
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Ambroise Greengrass-Yaxley - 10.01.2025, 23:19
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Daphne Lestrange - 11.01.2025, 01:39
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Thomas Figg - 11.01.2025, 19:38
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Erik Longbottom - 11.01.2025, 19:47
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 12.01.2025, 22:45
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 13.01.2025, 00:15
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 19.01.2025, 05:32

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa