• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Sekrety Londynu Szpalta Zakończone Zakończone Wydarzenia Pozafabularne Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games

Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games
królowa nocy
some women are lost in the fire
some women are built from it
sława
V
krew
czysta
genetyka
—
zawód
auror, twórca eliksirów
Ma długie do pasa, bardzo ciemnobrązowe, wpadające w czerń włosy. Te, zwykle rozpuszczone lub spięte jakąś spinką, okalają owalną twarz o oliwkowej karnacji, skąd spoglądają spokojne, brązowe oczy. Nie jest przesadnie wysoka, mierzy 167 cm wzrostu i jest stosunkowo szczupła. Swoje bardzo kobiece kształty lubi podkreślać ubiorem. Nosi się najczęściej w czerni. Ciągnie się za nią mgiełka delikatnych perfum – o ciepłej nucie drzewa sandałowego, wanilii, jaśminu, konwalii i pomarańczy.

Victoria Lestrange
17.01.2026, 22:31  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.01.2026, 00:25 przez Eutierria.)  
Patrzę

Na to, jak inspirujesz: Morpheus Longbottom [link]
Za każdym razem jestem oczarowana postami, stylem i kreacją Morpheusa, oraz konsekwencją w odgrywaniu szaleństwa Słodziutki chciałabym tutaj też wyróżnić Hannibal Selwyn – totalnie widzę w Twoich postach tego młodego człowieka, który z nadzieją patrzy na świat i na oczach staje się bohaterem!

Na to, jak w twoich oczach tańczą iskry: Brenna Longbottom [link]
Partnerka do tańca i do różańca (; czy można sobie wymarzyć kogoś innego, kto będzie chciał uratować wszystkich, których jeszcze da się uratować i pójdzie z tobą na najbardziej pokręconą akcję i sesję w środku nocy?

Na to, jak mrozisz spojrzeniem: Rodolphus Lestrange [link]
Chłodny, wyrachowany i ze stylem. Idealny Śmierciożerca, który poza tym, co robi pod płaszczem i maską, jest też niezłym psycholem-naukowcem.

Na to, jak zwiększasz nam oglądalność: Aidan Parkinson [link]
Tutaj musiała wylądować Sraka z 69, nie mogło być inaczej. Więcej słów komentarza nie mam, bo po prostu mi ich brak. Buzi *;

Na to, że miłość okazała się najlepszą bronią: Brenna Longbottom i Atreus Bulstrode [link]
Prawda jest taka, że kibicuję wam od samego początku i pysio mi się cieszy jak widzę, że to nadal pełznie do przodu Serduszko

Na to, jak współpracujecie, by przetrwać: Basilius Prewett, Millie Moody i  Thomas Figg [link]
Już ja wiem o waszej niepoprawnej relacji! Ale ja nie o tym, tylko o intensywnym pomaganiu poszkodowanym po Spalonej Nocy.

Na to, że jedno z was nie wyjdzie z areny żywe: Dora Crawford i Stanley Andrew Borgin [link]
Nienawidząca się rodzina, w której jedno chce wykończyć drugie… I dosłowna walka na śmierć i życie.

Na to, jak stoisz na scenie i błyszczysz: Dægberht Flint [link]
Szalenie podoba mi się twój profil, jest totalnie w moim guście estetycznym, za każdym razem nie mogę się napatrzeć! Serduszko

Czuję

Oczarowanie: Cathal Shafiq [link]
Zastanawiałam się czy nominować tu Cala czy Brennę (z dokładnie tych samych powodów), ale że tam wyżej już jest Bren dwa razy to pora na Cala – mój ulubiony gburowaty archeolog, który nie chciał się przyznać, że boleśnie obił sobie tyłek, a potem przy nastawianiu nosa rozwalił krzesło. Ups! Uwielbiam te wszystkie sesje, dogryzanie sobie i pomysły na kolejne Serduszko

Rozbawienie: Atreus Bulstrode [link] + [link]
Większość ostatnich sesji jakie pisałyśmy powodowały u mnie niekontrolowane prychanie i parskanie ze śmiechu. Poważne postaci, poważni aurorzy w poważnych mundurach i zawsze coś… A to czytanie sobie z fusów, a to gęś kopiąca w tyłek, a to Atreus nie chcący się przyznać, że nie wyszło mu zaklęcie, a to jakiś tam przegrany zakład… a to jakiś wyjec.

Smutek: Sauriel Rookwood [link]
Nie zawsze wychodzi i czasami drogi postaci się rozchodzą, tak jak i pomimo starań Victorii i Sauriela, rozeszły się w tym przypadku, kończąc jakiś rozdział w ich życiu, ale będę miała ich w serduszku

Siłę: Anthony Shafiq [link]
Uwielbiam to, jak starszy, doświadczony czarodziej Anthony i młoda, może już nie siksa, ale jeszcze przed trzydziestką, czarownica Victoria się wspierają. Jak to do niego przychodzi po rady, tak jak przyszła dawno temu, by uczynił ją silniejszą i nauczył jak zamykać swój umysł. A on opowiada o swoich randkach… I jak się o siebie troszczą, choć w zabieganych grafikach nie mają dla siebie dużo czasu.

Nadzieję: Primrose Lestrange [link]  + [link]
Siostra wróciła z Francji i trafiła prosto w środek burzy, ale myślę sobie, że wszystko jeszcze przed nami. Podoba mi się, jak jednocześnie podobne (hej, bliźniacze różdżki!) i różne są od siebie Primrose i Victoria, jak zazdroszczą sobie tych zdolności, w których jedna jest dobra, a druga niemal beznadziejna i przecież to siostry, które może i mają swoje tajemnice, ale na koniec dnia wiedzą, że mogą na siebie liczyć.

adnotacja moderatora
Dodałam do arkusza. Jeżeli chcesz nanieść jakieś edycje to daj mi znać. @Victoria Lestrange
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wątek zamknięty  Dodaj do kolejeczki 

Wiadomości w tym wątku
Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Eutierria - 17.01.2026, 11:06
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Alexander Mulciber - 17.01.2026, 13:41
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Baldwin Malfoy - 17.01.2026, 16:18
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Robert Albert Crouch - 17.01.2026, 18:41
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Jonathan Selwyn - 17.01.2026, 19:54
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Victoria Lestrange - 17.01.2026, 22:31
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Helloise Rowle - 17.01.2026, 23:52
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Vakel Dolohov - 18.01.2026, 01:30
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Anthony Shafiq - 18.01.2026, 03:22
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Brenna Longbottom - 18.01.2026, 10:16
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Charlotte Mulciber - 18.01.2026, 12:49
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Morpheus Longbottom - 18.01.2026, 14:59
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Erik Longbottom - 18.01.2026, 17:26
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Atreus Bulstrode - 19.01.2026, 02:49
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Prudence Fenwick - 19.01.2026, 10:05
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Stanley Andrew Borgin - 19.01.2026, 23:51
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Elliott Malfoy - 02.02.2026, 23:22
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Ceolsige Burke - 04.02.2026, 20:11
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Eutierria - 05.02.2026, 14:38
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Eutierria - 12.02.2026, 20:08

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa