• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Ulica Pokątna
    • Aleja horyzontalna
    • Ulica Śmiertelnego Nokturnu
    • Ministerstwo Magii
    • Klinika Św. Munga
    • Niemagiczny Londyn
    • Dolina Godryka
    • Little Hangleton
    • Wyspy Brytyjskie
    • Reszta świata
    • Zmieniacz czasu
    • Opisy lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Wademekum Departament nadgryzionych ołówków Biuro Spraw Wszelakich Zgłaszanie błędów

Zgłaszanie błędów
Pustak
"boo hoo she stole the diamonds/killed a man" yeah, and? maybe he deserved it. the diamonds look great w her outfit. you just hate to see the girlboss winning.
Ciemnobrązowe włosy, zwykle starannie wystylizowane w wysoko upięty kok, zdobny w połyskliwe świecidełka. Przerażająco głębokie, czarne oczy. Zawsze starannie ubrana: ustrojona w przepyszną, diamentową biżuterię, nosi drogie, wysokiej jakości szaty, najczęściej w odcieniach czerni, czerwieni, różu i fioletu, skrojone tak, aby podkreślić wszystkie atuty jej sylwetki. Porusza się z gracją godną tancerki. Choć jest niskiego wzrostu (mierzy dokładnie 1,55 m) dodaje sobie centymetrów butami na wysokich obcasach. Bije od niej aura wyższości i pewności siebie.

Anastazja Dolohov-Burke
27.05.2024, 05:29  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.06.2024, 23:02 przez Eutierria.)  
W tym temacie, w pierwszym akapicie (Zmiana koloru grupy), kiedy kliknie się w link podpisany: "wyświetlaną grupę, do której należy twoja postać", wyświetla się stary, zarchiwizowany już temat z kolorami grup zamiast tego nowego, zaktualizowanego.

uwu

adnotacja moderatora
Poprawione, dzięki. Serduszko @Anastazja Dolohov-Burke

Please don't go
I'll eat you whole
Alexander Bell
And I can't let go when you still need saving.
Spokojny, uprzejmy, pomocny. Wysoki mężczyzna o atletycznej sylwetce, zazwyczaj ubrany w luźne, wielobarwne, bawełniane koszule. Miewa zarost na twarzy, zależny od stopnia zapracowania. Kiedy trzeba, potrafi zniewolić uśmiechem. Oczy i włosy brązowe.

The Overseer
12.06.2024, 20:21  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.06.2024, 23:01 przez Eutierria.)  
Nadgorliwość ponoć gorsza od faszyzmu, ale odkąd zauważyłam te dwie kropki w Ogłoszeniu, to ciągle je widzę i żyć mi nie dają. Plz o edit. W najnowszym ogłoszeniu na samym końcu są te ku*wy :#

Cytat:29/05/24 Pojawiło się nowe ogłoszenie dotyczące opcji hide, przekazywania obiektów i drobnej aktualizacji w dwóch zawadach..

adnotacja moderatora
... @The Overseer

(poprawiłam to dla ciebie babygirl) Serduszko
Lukrecja
Are you here looking for love
Or do you love being looked at?
Wygląda jak aniołek. Jasnowłosy, wysoki (180cm), niezdrowo chudy blondyn o nieludzko niebieskich jak morze oczach. Zadbany, uczesany, elegancko ubrany i z uśmiechem firmowym numer sześć na ustach. Na prawym uchu nosi jeden kolczyk z perłą.

Laurent Prewett
20.06.2024, 14:12  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.08.2024, 20:51 przez Morrigan.)  
Różdżki i rdzenie

Pióro pegaza:
Cytat:Dobra do zaklęć i eliksirów, jednak bardzo wolno przyswaja sobie zaklęcia z pozostałych dziedzin, co może wymagać sporej ilości ćwiczeń.

adnotacja moderatora
Poprawione Serduszko @Laurent Prewett

○ • ○
his voice could calm the oceans.
viscount of empathy
show me the most damaged
parts of your soul,
and I will show you
how it still shines like gold
wiecznie zamyślony wyraz twarzy; złote obwódki wokół źrenic; zielone oczy; ciemnobrązowe włosy; gęste brwi; parodniowy zarost; słuszny wzrost 192 cm; wyraźnie zarysowana muskulatura; blizna na lewym boku po oparzeniu; dźwięczny głos; dobra dykcja; praworęczny

Erik Longbottom
15.07.2024, 15:08  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.08.2024, 20:55 przez Morrigan.)  
Lokacje graczy, statki - Wiosła widnieją dwa razy na liście ulepszeń

adnotacja moderatora
Dzięki za czujność, już poprawione Słodziutki @Erik Longbottom

the he-wolf of godric's hollow
❝On some nights, the moon thinks about ramming into Earth,
slamming into civilization like some kind of intergalactic wrecking ball.
On other nights, it's pretty content just to make werewolves.
❞
viscount of empathy
show me the most damaged
parts of your soul,
and I will show you
wiecznie zamyślony wyraz twarzy; złote obwódki wokół źrenic; zielone oczy; ciemnobrązowe włosy; gęste brwi; parodniowy zarost; słuszny wzrost 192 cm; wyraźnie zarysowana muskulatura; blizna na lewym boku po oparzeniu; dźwięczny głos; dobra dykcja; praworęczny

Erik Longbottom
18.08.2024, 21:01  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.09.2024, 23:59 przez Morrigan.)  
Karta postaci drugoplanowej - odnośnik w zdaniu ''Więcej o nich przeczytasz tutaj'' prowadzi do nieaktualnego tematu. Wydaje mi się, że obecnie powinien przenosić do tematu z regulaminem, gdzie znajduje się obecnie dział ''Plan postaci''?

adnotacja moderatora
Masz rację, już poprawiłam! Dzięki Pwease @Erik Longbottom

❞
entropy
What if I fall into the abyss?
What if I swing only just to miss?
Jest w niej pewna nerwowość, którą widać tak samo w gestach jak i odległym spojrzeniu zielonych oczu, pod którymi rozsiane zostały konstelacje piegów. Blond włosy ma zawsze ścięte przed ramiona. Jej drobną, niewielką (160cm) sylwetkę otacza zwykle ciężki zapach kadzideł, który wydaje się wżerać w każdy skrawek jej ciała i noszonych przez nią materiałów, ale kiedy komuś dane jest znaleźć się dostatecznie blisko, spod spodu przebija się pewna o wiele lżejsza nuta, przywodząca na myśl letnią noc, podczas której z łatwością można policzyć na niebie wszystkie gwiazdy.

Ambrosia McKinnon
25.09.2024, 21:27  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.09.2024, 21:40 przez Morrigan.)  
Dzień dobry, kość !koscianyzamtuz nie działa Smuteczek

adnotacja moderatora
Już poprawiłam w opisie. Poprawny kod to !kościanyzamtuz @Ambrosia McKinnon

she was a gentle
sort of horror
Czarodziej
Some legends are told
Some turn to dust or to gold
But you will remember me
Remember me for centuries
Wysoki (191 cm), szczupły i zawsze zadbany brunet, który ewidentnie poświęca dużo czasu na to, by wyglądać najlepiej jak tylko się da. Najczęściej stroi się w wysokiej jakości szaty, garnitury i koszule. Niemal zawsze uśmiechnięty.

Jonathan Selwyn
20.10.2024, 12:41  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.10.2024, 12:45 przez Eutierria.)  
Nie do końca wiedziałam gdzie to zgłosić, więc piszę tutaj – teraz przy dodawaniu kalendarza zobaczyłam, że nie mam zablokowanej KP Jonathana.

adnotacja moderatora
Poprawione, dziękujemy za zwrócenie uwagi. Pwease @Jonathan Selwyn
viscount of empathy
show me the most damaged
parts of your soul,
and I will show you

Erik Longbottom
28.06.2025, 22:27  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.06.2025, 22:30 przez Eutierria.)  
Heej, zauważyłem dość spory problem techniczny, ale nie wiem, czy dotyczy tylko mnie (przeglądarka mi dzisiaj wariuje; używam Mozilli Firefox jc), czy ogólnie coś się zepsuło po wgraniu tego nowego protokołu bezpieczeństwa, ale tak:

jeśli kliknę w główny banner SoLa to przerzuca mnie na adres http://secretsoflondon.pl/. W tym wariancie forum jestem kompletnie wylogowany i nie mogę się zalogować na żadne ze swoich kont pomimo wpisania odpowiednich danych (login + hasło).

Problem znika jeśli zmienię adres na https://secretsoflondon.pl/. Jeśli kliknę na tym adresie ''https'' w banner znowu mnie przerzuca do wersji forum na której jestem wylogowany, nawet jeśli na ''https'' byłem zalogowany. Podejrzewam, że trzeba podmienić link pod jaki podpięty jest banner Xd

@Eutierria @Morrigan

adnotacja moderatora
Naprawione!

❞
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa