05.04.2023, 19:50 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.04.2023, 19:50 przez Julien Fitzpatrick.)
Pomyśl sobie mieć pod opieką tyle kaszojadów, a połowie z nich wydaje się, że pozjadały wszystkie rozumy i, ze są najważniejsze na świecie, drugą połowę trzeba trzymać żeby nie spadły z ruchomych schodów. Zawsze się bałem, że się poślizgnę i stoczę jak będą się przesuwać, to był mój szczery lęk w pierwszych dwóch latach. Już pomijam fakt, że ktokolwiek, kto je zaprojektował musiał nienawidzić dzieci. Ilość razy kiedy chciało mi się sikać, a one przybijały na złe piętro, na gacie Merlina.
Widziałem tam już jednego ducha. W deszczu, nosił sukienkę. To nie był chyba Gryffindor, jakiś za młody. Chociaż kto wie, może każdy widzi Gryffindora tak, jak chce widzieć? To chyba twój przodek, ale wyglądacie wszyscy w tej rodzinie bardzo pięknie, więc założe się, że on też był hot. Ten, co ja go widziałem to okazał się mieć naprawdę zgrabne ręce, duchy chyba nie mogą takich mieć.
Na szczęście nie zależy mi na adopcji, jestem raczej fanem jednorazowych wycieczek. Z góry staram się to zaznaczać (zazwyczaj).
Dzięki za komiks!! Jesteś najlepsza xx
I won't deny I've got in my mind now all the things we'd do
So I'll try to talk refined for fear that you find out how I'm imaginin' you
So I'll try to talk refined for fear that you find out how I'm imaginin' you