• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Ulica Pokątna
    • Aleja horyzontalna
    • Ulica Śmiertelnego Nokturnu
    • Ministerstwo Magii
    • Klinika Św. Munga
    • Niemagiczny Londyn
    • Dolina Godryka
    • Little Hangleton
    • Wyspy Brytyjskie
    • Reszta świata
    • Zmieniacz czasu
    • Opisy lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Wademekum Spis powszechny Korespondencja v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Levi Rowle

Levi Rowle
the web
Il n'y a qu'un bonheur
dans la vie,
c'est d'aimer et d'être aimé
187 cm | 75 kg | oczy szare | włosy płowo brązowe Wysoki. Zazwyczaj rozsądny. Poliglota. Przystojna twarz, która okazjonalnie cierpi na bycie przymocowana do osoby, która myśli, że pozjadała wszelkie rozumy.

Anthony Shafiq
02.07.2025, 22:59  ✶  

—28/08/72—

Ptolemeusz pysznił się gdy dostarczył tę wiadomość. Harpii królewskiej nie denerwowała nawet bliska obecność smoczych istot. Była dobrze wytrenowana.

Little Hangleton, 28.08.72

Drogi Levi,

nawet nie wiesz jak cieszy mnie Twoja pamięć! Odkąd Regina wyruszyła w świat, a Mona pogrążyła się w biurokratycznym piekle, mało kto pamięta by dać mi znać o nowo wyklutych pięknych istnieniach. Smoki bez względu na swój rozmiar i pochodzenie zachwycają mnie zawsze i niezmiennie, a też nie będę ukrywał - przez wszelkie zamieszania z kambodżańską umową, wypatruję możliwości ucieczki z biura na kilka dni. Pierwszy tydzień września niestety niemożliwy jest do jakichkolwiek spotkań - wtedy właśnie delegacja rusza, aby sfinalizować to międzynarodowe przedsięwzięcie. Ale odzywaj się po 11, raczej powinienem cieszyć się sezonową dostępnością.

Na razie - trzymam kciuki za każde zapłodnione jajo. Niech Matka sprzyja tegorocznemu lęgowi!

Z pozdrowieniami,

Anthony

odpowiedź na wiadomość

[+]przyjazny font
Drogi Levi,

nawet nie wiesz jak cieszy mnie Twoja pamięć! Odkąd Regina wyruszyła w świat, a Mona pogrążyła się w biurokratycznym piekle, mało kto pamięta by dać mi znać o nowo wyklutych pięknych istnieniach. Smoki bez względu na swój rozmiar i pochodzenie zachwycają mnie zawsze i niezmiennie, a też nie będę ukrywał - przez wszelkie zamieszania z kambodżańską umową, wypatruję możliwości ucieczki z biura na kilka dni. Pierwszy tydzień września niestety niemożliwy jest do jakichkolwiek spotkań - wtedy właśnie delegacja rusza, aby sfinalizować to międzynarodowe przedsięwzięcie. Ale odzywaj się po 11, raczej powinienem cieszyć się sezonową dostępnością.

Na razie - trzymam kciuki za każde zapłodnione jajo. Niech Matka sprzyja tegorocznemu lęgowi!
evil twink
Sup ladies? My name's Slim Shady
I'm the lead singer of Kromlech
Zimna cera i jeszcze chłodniejsze spojrzenie. Kruczoczarne włosy i onyksowe tęczówki bardzo wyraźnie kontrastują ze skórą bladą jak kreda. Buta oraz wyższość wylewa się z każdego gestu i słowa. Mierzy 187 centymetrów o szczupłej sylwetce, która coś jeszcze pamięta ze sportowych czasów. W godzinach pracy zawsze ubrany elegancko, zaczesany, a swoje tatuaże ukrywa pod zaklęciami transmutacji. Po godzinach najczęściej nosi się w skórzanych kurtkach i ciężkich butach.

Louvain Lestrange
22.07.2025, 21:29  ✶  

Draco,

Uznaję, że skoro przyprowadziłeś tą alchemiczkę ze sobą, można jej ufać. Kim jest i gdzie mogę ją znaleźć?

Sprawy Kromlechu
Martes

Wiadomość uległa spaleniu po przeczytaniu.
Czarodziej
Każde drzewo, to okruch wieczności.
Szczupła, wysoka dziewczyna (175 cm) o długich ciemnych włosach i dużych, niebieskich oczach. Na pierwszy rzut oka miła i dobrze wychowana, z nienagannymi manierami i pięknym, przyjemnym uśmiechem.

Roselyn Greengrass
24.07.2025, 09:56  ✶  
11.09.1972

Levi,

wszystko u Was w porządku? Mama jest bezpieczna, razem z tatą są poza Anglią. Pomyślałam, że chciałbyś wiedzieć, w końcu jesteśmy rodziną. Z dzieckiem też wszystko w porządku, chociaż liczę że stres związany z ostatnimi wydarzeniami nie wpłynie na ciążę mamy...

Płomienie dotarły też do Doliny. Dom stoi, ale jest jakiś... inny. Dziwny. Poradzimy sobie, ale na razie możesz przekazać swojemu tacie, że dobrze by było znaleźć jakieś bezpieczne miejsce dla Evelyn w związku z jej stanem.

Roselyn
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Strony (3): « Wstecz 1 2 3

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa