Konsultacje z Mistrzami
Temat służy ogólnemu konsultowaniu z MG prowadzonych wątków i efektów rzutów kością, prośbom o rady i interwencje, a także poszukiwaniu odpowiedzi na pytania „co by mi odpowiedział ten NPC”, „jak mam zdobyć fabularny awans”, „czy mogę zaatakować tę osobę”. Pisane tutaj pytania nie są kierowane do konkretnego Mistrza Gry - pisząc tutaj post decydujecie się na to, że zainterweniuje ten, który będzie miał aktualnie czas.
Konsultacje związane z konkretnymi wydarzeniami ze Szpalty oraz dotyczące toczących się już sesji, w których konkretny Mistrz Gry już zainterweniował, należy kierować bezpośrednio do jego prywatnego tematu. Jedynym wyjątkiem jest temat Preludium i początki wojny - sprawy z nim związane należy konsultować w tym miejscu.
Konsultacje związane z konkretnymi wydarzeniami ze Szpalty oraz dotyczące toczących się już sesji, w których konkretny Mistrz Gry już zainterweniował, należy kierować bezpośrednio do jego prywatnego tematu. Jedynym wyjątkiem jest temat Preludium i początki wojny - sprawy z nim związane należy konsultować w tym miejscu.
there is mystery unfolding