Kości Maida Vale
W związku z licznymi reakcjami na fabularną zaczepkę w ogrodach Maida Vale, tworzę ten wątek w celach organizacyjnych – dla pewności, że niczyj wkład w rozwikłanie niezbyt oczywistej zagadki nie pozostanie niezauważonym. Głównym miejscem kontaktu w ramach obcowania z czarnymi różami pozostaje oczywiście mój wątek konsultacji, ale w tym miejscu możecie zgłosić wszystkie próby losowań oraz fabularne, niezwiązane z kośćmi granie wokół tego tematu. Liczą się tutaj wspomnienia o kwiatach, listy, utworzone w inspiracji nimi dzieła sztuki i inne wasze pomysły.
Zgłoszenia aktywności
Wrzucony tutaj post można edytować o kolejne rozegrane wątki, wysłane listy i inne rodzaje aktywności fabularnej wokół tematyki czarnych róż. Liczą się nie tylko wylosowane kości, ale również bycie zaangażowanym w wątek przez kogoś, kto tę kość wylosował, a także czysto fabularne odwiedzanie ogrodu, interakcje z postacią niezależną, podziwianie tego przedziwnego fenomenu, czy wspominanie o nim w listach jako o nietypowej anomalii, o której słyszeliście przelotnie. Aktualnie nie pojawił się o tym żaden artykuł prasowy napisany przez mistrza gry.
Posty najlepiej umieszczać w formule:
Kod:
[url=]08.09.72[/url] – krótki opis tego, co dzieje się we wskazanym wątku lub poście
[url=]08.09.72[/url] – krótki opis tego, co dzieje się we wskazanym wątku lub poście
[url=]09.09.72[/url] – krótki opis tego, co dzieje się we wskazanym wątku lub pościeNie potrzeba tutaj wylewności, jedno zdanie opisu jest w pełni wystarczające. Każdy zgłasza się indywidualnie.
Co dalej?
Wasze zaangażowanie może skończyć się w tym miejscu. Jeśli wasze ambicje sięgają dalej – zgłaszajcie się w moim wątku konsultacji z pomysłem na to, jak wasza postać chciałaby ruszyć ten wątek dalej. Właściwie wszystko jest tutaj możliwe, waszymi granicami są mechanika gry i to, że jest to publiczny ogród. Gdybyście chcieli te róże spalić lub ukraść, dokonać w Maida Vale zniszczeń, to oczywiście będziecie musieli zaangażować mnie w wątek, ale poza tym – śmiało wchodźcie w interakcje z ogrodem, podejmujcie się nawet ryzykownych działań i zgłaszajcie się po reakcje otoczenia lub nowe informacje.
Gdzie znajdę tę fabularną zaczepkę?