• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Ulica Pokątna
    • Aleja horyzontalna
    • Ulica Śmiertelnego Nokturnu
    • Ministerstwo Magii
    • Klinika Św. Munga
    • Niemagiczny Londyn
    • Dolina Godryka
    • Little Hangleton
    • Wyspy Brytyjskie
    • Reszta świata
    • Zmieniacz czasu
    • Opisy lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Wademekum Spis powszechny Korespondencja v
1 2 3 4 5 6 Dalej »
Poczta Hannibala

Poczta Hannibala
Czarodziej
*sigh*
Szczupły i dość wysoki (183 cm) mężczyzna o czarnych lokach i brązowych oczach. Często wydaje się być blady i zmęczony, a jego dłonie są niemal zawsze zimne. Na codzień stara się ubierać w miarę elegancko.

Basilius Prewett
27.09.2025, 19:14  ✶  
Londyn 10.09.72, wieczór

Hannibalu,
mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku poza objawami, które mi właśnie opisałeś. Niestety ze względów, na które nie mam wpływu nie mogę obecnie przyjmować w swoim domowym gabinecie. Mogę złożyć Ci więc albo wizytę domową jutro po południu lub zaprosić Cię do Munga w godzinach mojej pracy.
Z poważaniem
Basilius Prewett
Róża Pustyni
Wszystkie przyzwoite przepowiednie są do rymu.
Ginevra rzuca się w oczy. To szczupła i dość wysoka kobieta, sięgająca 177 cm. Ma owalną twarz, opaloną skórę i jasnobrązowe oczy; włosy długie do pasa, ciemnobrązowe, proste i grube. Ubiera się raczej schludnie niż byle jak. Jej usta często zdobi psotliwy uśmieszek. Mówi z akcentem, słychać, że nie jest z Anglii.

Guinevere McGonagall
06.10.2025, 12:05  ✶  
Odpowiedź przyniosła mała, ale jakże dzielna sówka, która wyglądała jakby była ciągle wkurzona – ale był to tylko pozór i nawet przymilała się do głaskania

16.09.1972

Han,

cieszę się, że nic Ci nie jest! Trochę się martwiłam, gdy się rozdzieliliśmy i już później Cię nie spotkałam, czy nic się nie stało, ale skoro piszesz, to wygląda na to, że nie. Dzięki bogom.

Czy wszystko jest w porządku? Rany się zagoiły? Czy mogę jakoś jeszcze pomóc?

Dziękuję za kwiaty i za voucher. Wykorzystam, jak świat trochę się uspokoi. Mam nadzieję, że będę mogła Cię zobaczyć na scenie?

Ginevra
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa