23.12.2024, 11:36 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.12.2024, 11:44 przez Morpheus Longbottom.)
Tutaj możesz napisać jakieś dobre słowa dla ogółu graczy. Nie. A tak na serio, jestem z Wami rok i na prawdę świetnie się bawię, napisałam mnóstwo sesji w tym czasie i wybór nominacji był niesamowicie trudny. Mam Was wszystkich w serduszku, bez względu na to, czy się tu pojawiliście czy nie, keep going
jestem generalnie bardzo kiepska w opisywanie wdzięczności więc tak. Macie tutaj rzeczy, kocham Was wszystkich razem i każdego z osobna, nie zmieniajcie się.
Na to, jak twój blask odbija się w śniegu: Guinevere McGonagall. Uwielbiam kreację tej postaci, cały klimat [sesja]
Na to, jak rozświetlasz noc: Anthony Shafiq, wiesz dlaczego. [sesja]
Na to, jak zamrażasz serca: Geraldine Yaxley. Jaskinia była woah. [sesja]
Na to, jak przełamujesz lód: Jonathan Selwyn. Każdy Twój post jest po prześwietny i nawet w dramatycznych sytuacjach potrafisz rozbawić mnie do łez. [sesja]
Na to, jak całujecie się pod jemiołą: Anthony & Erik, u are just cute [sesja]
Na to, jak iskrzycie: Brenna & Atreus, nie może Was tu zabraknąć. Weźcie już ten ślub. [sesja]
Na to, jak topniejecie: Laurent i Perseus, to był rollercoaster [sesja]
Na to, jak lepisz ze śniegu: Quintessa Lonbottom, masz tak piękny profil, że chyba go ukradnę zaciera łapki. [klik]
Oczarowanie: Jessie Kelly. Uwielbiam młodzieńczą energię Twojej postaci, no-bullshit. Jest cudowny. [sesja]
Rozbawienie: Woody Tarpaulin. Mój bracie, moja odwrotności Anam Cara. Uwielbiam nasze duo, gdzie nasze IQ się redukuje, gdy jesteśmy obok siebie. [sesja]
Smutek: Ambrosia McKinnon. Bardzo mocno myślę o tej relce z Morfiną, jako bardzo, bardzo tragicznej, posypanej jeszcze póki co cukrem pudrem. [sesja]
Siłę: Brenna Longbottom, zwłaszcza za sesje z motywem luster i ostrzem ciemności. Nowy lęk unlocked. [sesja]
Nadzieję: Vakel Dolohov. Chyba nie muszę nic mówić, mam nadzieję, że mój puls ci smakował i czujesz w trzewiach, kiedy wchodzę po schodach i dostaję zadyszki :*
jestem generalnie bardzo kiepska w opisywanie wdzięczności więc tak. Macie tutaj rzeczy, kocham Was wszystkich razem i każdego z osobna, nie zmieniajcie się.Patrzę
Na to, jak twój blask odbija się w śniegu: Guinevere McGonagall. Uwielbiam kreację tej postaci, cały klimat [sesja]
Na to, jak rozświetlasz noc: Anthony Shafiq, wiesz dlaczego. [sesja]
Na to, jak zamrażasz serca: Geraldine Yaxley. Jaskinia była woah. [sesja]
Na to, jak przełamujesz lód: Jonathan Selwyn. Każdy Twój post jest po prześwietny i nawet w dramatycznych sytuacjach potrafisz rozbawić mnie do łez. [sesja]
Na to, jak całujecie się pod jemiołą: Anthony & Erik, u are just cute [sesja]
Na to, jak iskrzycie: Brenna & Atreus, nie może Was tu zabraknąć. Weźcie już ten ślub. [sesja]
Na to, jak topniejecie: Laurent i Perseus, to był rollercoaster [sesja]
Na to, jak lepisz ze śniegu: Quintessa Lonbottom, masz tak piękny profil, że chyba go ukradnę zaciera łapki. [klik]
Czuję
Oczarowanie: Jessie Kelly. Uwielbiam młodzieńczą energię Twojej postaci, no-bullshit. Jest cudowny. [sesja]
Rozbawienie: Woody Tarpaulin. Mój bracie, moja odwrotności Anam Cara. Uwielbiam nasze duo, gdzie nasze IQ się redukuje, gdy jesteśmy obok siebie. [sesja]
Smutek: Ambrosia McKinnon. Bardzo mocno myślę o tej relce z Morfiną, jako bardzo, bardzo tragicznej, posypanej jeszcze póki co cukrem pudrem. [sesja]
Siłę: Brenna Longbottom, zwłaszcza za sesje z motywem luster i ostrzem ciemności. Nowy lęk unlocked. [sesja]
Nadzieję: Vakel Dolohov. Chyba nie muszę nic mówić, mam nadzieję, że mój puls ci smakował i czujesz w trzewiach, kiedy wchodzę po schodach i dostaję zadyszki :*