• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Sekrety Londynu Szpalta Zakończone Zakończone Wydarzenia Pozafabularne Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal

Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal
Syn koleżanki twojej starej
We don't have to talk, We don't have to dance, We don't have to smile, We don't have to make friends
sława
IV
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Niewymowny
Ma czarne jak smoła włosy, zwykle zaczesane do tyłu, i nienaturalnie jasnoszare, przenikliwe oczy. Wyróżnia go blada cera i uprzejmy uśmiech błąkający się na ustach, który jednak nigdy nie ma odzwierciedlenia w oczach, oraz wysoki wzrost (190 cm). Jest zawsze porządnie ubrany w ciuchy z najlepszego materiału - nieważne gdzie aktualnie się znajduje i co robi. Na palcu serdecznym prawej ręki nosi duży sygnet z głową węża.

Rodolphus Lestrange
23.12.2024, 14:34  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.01.2025, 17:32 przez Rodolphus Lestrange.)  
Tutaj możesz napisać jakieś dobre słowa dla ogółu graczy. No Beza napisała to w taki sposób, że nie da się nominować wszystkich, nad czym bardzo ubolewam. Absolutnie każda sesja, którą tu rozegrałam, ma wpływ na moje postacie - nawet te pozornie nicnieznaczące spotkania i paplaniny. Odwołuję się do tych sesji w innych sesjach, wspominam Was i być może nie oznaczam każdego przy odpisach jak o Was plotkuję, ale o wszystkim pamiętam i jesteście u mnie głęboko w serduszku Serduszko Chciałam Wam wszystkim podziękować za ten ogrom postów, za wsparcie, wspólną zabawę i głupie chichranie się do liczb 69 i 2137, nie zmieniajcie się nigdy!

Patrzę

Na to, jak twój blask odbija się w śniegu: Victoria Lestrange, jest idealną Zimną Królewną Śnieżką. Nikt nie jest tak dystyngowany i jednocześnie złośliwy, jak Vika [sesja]
Na to, jak rozświetlasz noc: Avelina Paxton, to słodki promyczek który rozjaśnia nam mroczne czasy Serduszko [sesja]
Na to, jak zamrażasz serca: Maddox Greyback, nie wiem czemu każda Twoja postać jest patusem ale nie zmieniaj się. [sesja]
Na to, jak przełamujesz lód: Maeve Chang, kocham jom [sesja]
Na to, jak całujecie się pod jemiołą: Edge i Laurent, wierzę w was chłopaki, nie pozabijajcie się tylko [sesja]
Na to, jak iskrzycie: Victoria i Laurent, tu chyba nie trzeba nic dodawać, przepiękna relacja [sesja]
Na to, jak topniejecie: Cynthia i Louvain, ten cios spellem w plecy to był majstersztyk [sesja]
Na to, jak lepisz ze śniegu: Lorraine, śliczny jest [o tutaj]

Czuję

Oczarowanie: Ambroise Greengrass, każdy post jest tak dopracowany, nawet jak mówisz, że pisałaś na kolanie albo byłaś chora. Czasem się przez to zawieszam, ale Ambroise to postać tak pełna różnych wewnętrznych emocji, że długość postów jest jak najbardziej uzasadniona Serduszko Są cudowne, a nasze rodzinne przekomarzanie się jest w mojej topce.
Rozbawienie: Scarlett Mulciber. To jest cudowne, że jedna z nas pisze “ej, stara, mam pomysł na coś głupiego”, a druga odpowiada “wchodzę w to” bez żadnych pytań. Fabuła sama się kręci, tak samo jak relacja na Fajce i Scarlett Serduszko [sesja]
Smutek: Maddox Greyback, ta relka wyszła zupełnie przypadkowo przez Twoje śmieszkowanie, a stała się jedną z ważniejszych dla Fajki i mi ją ukształtowała. Serce mi krwawi jak sobie pomyślę, że to nigdy nie będzie happy end Smuteczek [sesja]
Siłę: Laurent Prewett gdyby nie nasze sesje, Olivia nigdy by mi się nie ukształtowała i nie doszła do tego momentu, w którym jest teraz. Ktoś by powiedział, że skoro to nie endgame, to jak to tak, ale Ty doskonale wiesz, że nadałaś tej postaci takiego a nie innego kształtu Serduszko [sesja]
Nadzieję: Charles Mulciber, Ty doskonale wiesz dlaczego. Wzięło się od zemsty, skończyło na otoczeniu opieką, i chociaż moja postać nadal jest chujem, to Charlie zajmuje w jego serduszku wyjątkowe miejsce Serduszko
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wątek zamknięty  Dodaj do kolejeczki 

Wiadomości w tym wątku
Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 20.12.2024, 00:25
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Atreus Bulstrode - 21.12.2024, 11:51
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Vakel Dolohov - 23.12.2024, 01:18
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Baldwin Malfoy - 23.12.2024, 10:32
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Lorraine Malfoy - 23.12.2024, 11:03
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Morpheus Longbottom - 23.12.2024, 11:36
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Rodolphus Lestrange - 23.12.2024, 14:34
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Stanley Andrew Borgin - 23.12.2024, 20:04
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Geraldine Greengrass-Yaxley - 24.12.2024, 09:55
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eden Lestrange - 30.12.2024, 00:43
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Laurent Prewett - 30.12.2024, 00:54
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Brenna Longbottom - 30.12.2024, 12:17
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Peregrinus Trelawney - 30.12.2024, 22:28
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Victoria Lestrange - 31.12.2024, 16:49
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Scarlett Mulciber - 01.01.2025, 10:14
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Millie Moody - 03.01.2025, 15:18
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 03.01.2025, 16:57
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Perseus Black - 10.01.2025, 03:07
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Ambroise Greengrass-Yaxley - 10.01.2025, 23:19
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Daphne Lestrange - 11.01.2025, 01:39
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Thomas Figg - 11.01.2025, 19:38
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Erik Longbottom - 11.01.2025, 19:47
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 12.01.2025, 22:45
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 13.01.2025, 00:15
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 19.01.2025, 05:32

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa