30.10.2023, 00:44 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.12.2023, 23:37 przez Eutierria.
Powód edycji: nowy tatuaż
)
Podstawa rozliczenia:
1. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
2. Pierwsza pełna sesja: link
3. Druga pełna sesja: link
4. Trzecia pełna sesja: link
5. Linki do postów w osi czasu: kalendarz, kwartał wiosenny
Rozpoznawalność:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: nie zmieniło się przez kwartał, ale zaznaczam, że wrzuciłam poprawkę ze względu na niekonsekwencję w pierwotnej wersji kp
Poziom spaczenia:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: nie korzystał z czarnej magii (wiem, że w osi czasu mam walkę z Atreusem, ale oni bili się na pięści)
Zmiany w statystykach: -
Zmiany w przewagach i zawadach: -
Łączna suma przewag i zawad po zmianach: -
Zmiany w lokacjach: -
Zamieszkanie: brak stałego (mieszka w cyrku, który stacjonuje w różnych miejscach)
Znaki szczególne: Kilka charakterystycznych tatuaży - na klatce piersiowej, rękach, udach, plecach i brzuchu. Nie są elementami większej całości. Wiele bardzo starych blizn po walkach, od ran kłutych i oparzeń, wśród nich ukrywają się również takie po samookaleczaniu, między innymi rozcięcia na udach i ślady po przypalaniu papierosami.
Aktualizacja treści karty: -
Nowe wskazówki dla mistrzów: mogą zostać stare
1. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
2. Pierwsza pełna sesja: link
3. Druga pełna sesja: link
4. Trzecia pełna sesja: link
5. Linki do postów w osi czasu: kalendarz, kwartał wiosenny
Rozpoznawalność:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: nie zmieniło się przez kwartał, ale zaznaczam, że wrzuciłam poprawkę ze względu na niekonsekwencję w pierwotnej wersji kp
Poziom spaczenia:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: nie korzystał z czarnej magii (wiem, że w osi czasu mam walkę z Atreusem, ale oni bili się na pięści)
Zmiany w statystykach: -
Zmiany w przewagach i zawadach: -
Łączna suma przewag i zawad po zmianach: -
Zmiany w lokacjach: -
Zamieszkanie: brak stałego (mieszka w cyrku, który stacjonuje w różnych miejscach)
Znaki szczególne: Kilka charakterystycznych tatuaży - na klatce piersiowej, rękach, udach, plecach i brzuchu. Nie są elementami większej całości. Wiele bardzo starych blizn po walkach, od ran kłutych i oparzeń, wśród nich ukrywają się również takie po samookaleczaniu, między innymi rozcięcia na udach i ślady po przypalaniu papierosami.
Aktualizacja treści karty: -
Nowe wskazówki dla mistrzów: mogą zostać stare
adnotacja moderatora
Zaakceptowane. @The Edge
Oh darling, it's so sweet
you think you know how crazy I am.
My mind is a hall of mirrors.
you think you know how crazy I am.
My mind is a hall of mirrors.